Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter azért ennyire...

Magyar Péter azért ennyire sikeres és azért tud ennyi embert megmozgatni, mert nagyon intelligens és nárcisztikus, aki jól tud manipulálni?

Figyelt kérdés
Valljuk be az ilyen nagy tömegeket megmozgató emberek mint például Hitler is nárcisztikus volt, ez egyértelmű, a nárcisztikus személyiség egy nagyon vonzó személyiség nem véletlenül nagyon szeretik a nők is olyan habitusa van olyan manipulatív készségük van és olyan intelligenciájuk amivel tudnak embereket mozgatni ,ilyen lehet Magyar Péter is?
2024. ápr. 2. 20:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
2024. ápr. 5. 16:43
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

Azért ez nagyon durva, van ennél még lejjebb ennek a palinak?

Hányan jönnek még elő? Ezek szerint mégsincsenek elájulva tőle a nők.

Én már sajnálom, mert egyszer magába fog szállni és rá fog jönni, hogy semmi értelme nem volt az egész bohóckodásnak, hiszen totál lejáratta magát, mindent elvesztett és egyedül marad. Elképesztő ez a pali. Ez nem Messiás ez a sátán.

2024. ápr. 5. 16:55
 23/39 Lord Gauldoth ***** válasza:
50%

Hát ez mi? Ha csinálok képernyőfotót a telefonommal egyoldalúlag megírt üzenetről, amire válasz sem kell jöjjön, név nélkül, és az állítások bizonyításának teljes hiányával, az mit bizonyít? Mert szerintem egy dolgot. Azt, hogy a kormány propagandája nagyon próbálja ezt lenyomni.

2024. ápr. 5. 16:59
 24/39 anonim ***** válasza:
Valószínű ez a szappanopera következő része.
2024. ápr. 5. 17:11
 25/39 anonim ***** válasza:
53%
Név nélkül? Még az se látszik hogy ténylegesen kinek lett küldve? Hagyjuk!
2024. ápr. 5. 18:47
 26/39 anonim ***** válasza:
Szerintem pár nap múlva már valamelyik csatornán megfuttatják a sztorit és talán megismerjük a leányzót is.
2024. ápr. 5. 21:23
 27/39 Lord Gauldoth ***** válasza:
50%
Amúgy aki engem vagy épp a 25-öst lepontozott erről, az írjon már valamit. Nektek ez elég bizonyíték MP ellen? Vagy csak lepontoztatok, mert nem Fidesz szmüvegben szörnyűlködtünk ezen a Messenger üzeneten?
2024. ápr. 5. 21:34
 28/39 anonim ***** válasza:
A mai tüntetés nekem nagy csalódás volt. Én valahogy többet vártam. Atombomba nincsen csak szikla és mi. Ez a Nagy x nevű polgármester viszont elég gáz volt.
2024. ápr. 6. 23:03
 29/39 anonim ***** válasza:
53%
28: kár hogy az elejétől azt kommunikálta hogy nincs atombombája. Ő ezt soha nem mondta. Azt hogy te erre vágytál és az hogy neked fáj, hogy valaki nem oldja meg varázsütésre azt, hogy eltakarodjon a fidesz, hogy ezért tenni kell (ahogy a fidesz is bele tolta anno a melót, hogy a vidéket megnyerje), arról nem Magyar Péter tehet.
2024. ápr. 7. 06:28
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

29# Eleinte bizony azt kommunikálta, hogy olyan bizonyítékai vannak, hogy kénytelen lesz lemondani a kormány és a legfőbb ügyész is. Nevetséges hangfelvétellel állt elő, ami inkább rá nézve megalázó, hogy a saját feleségét hallgatta le. Ezzel én sem tudok azonosulni. Én ennél többet vártam, ha már akkora szája volt. Kiábrándító, jobb ha félreáll, ennél hitelesebb volt MZP is.

Nesze semmi fogd meg jól.

2024. ápr. 7. 14:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!