Magyar Péter egymaga nagyobb kampányt tol, mint az összes ellenzéki párt együtt. Az ellenzéki pártok miért vannak így elveszve?
Mivel ugyanazt csinálják amit az elmúlt 4 választás előtt is csináltak és egyszer sem volt eredménye, a szavazóiknak is elegük lett már belőle.
Magyar Péter egyszerűen egy új ember és mindegy mit csinál, akkor is remény a ballib szavazóknak, hogy talán valami jó lesz. Mivel a mostani levitézlett ballib pártoknál csak jobbat lehetne találni.
Aztán persze majd ez a lufi is ki fog pukkanni, a kérdés csak az hogy a mostani választás előtt vagy után, mint a legutóbb MZP.
"Mivel a mostani levitézlett ballib pártoknál csak jobbat lehetne találni."
Ez ugyanugy igaz az osszes magyarorszagi partra, nem erzem helyenvalonak leszukiteni a kort az ellenzeki partokra.
#2 Olyan poltikusnak, olyan pártnak ami nem szembe megy egyből az emberek elvárásaival, nem akar rögtön kiszolgálója lenni a brüsszeli elvárásoknak, nem akarja feladni az ország szuverenitását, nem vinne minket bele egy háborúba csak mert másoknak ez érdeke lenne és nem csatlakozna azonnal a gyurcsány-féle csapathoz.
Én mondjam meg, hogy ki vagy mi kellene, hogy TI le tudjátok váltani azt a kormányt ami nekem megfelel? Ez komoly?
4# Neked a fidesz felel meg mert agymosott vagy.
Nem a fidesz csinálja azt amit gondolsz, hanem te gondolod azt amit a fidesz akar hogy gondolj.
#6 Persze, én vagyok az agymosott mert arra szavazok aki szerintem jól csinálja és aki nekem megfelel és nem te, aki eddig minden alkalommal leszavaztál a bukott ballibes pártokra. Aha.
Vicces hogy azt is elhiszed, hogy jobban tudod nálam, hogy mit gondolok, mikor még arra sem jöttél rá miért buktok 14 éve mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!