Mi lett volna a MÉLTÁNYOS béke Trianonban Magyarország számára?
Szerintem Wilson javaslata alapján népszavazással. Magyarország így másfél-kétszer ekkora lenne ma.
Kb. '41-es határok + Arad, Temesvár környéke valamint Pozsony és Nyitra környéke.
Burgenland pedig Mo-é maradt volna, mivel Ausztria is vesztes volt. (cserébe megtarthatták volna Dél-Tirolt)
"Kerlek surgosen linkeket a transziberiai japan nemet egyutmukodesrol"
Már megmondtam, hogy nincs linkem, de ha felcsapsz egy normális tankönyvet, abban benne van.
És szállj már le a témáról!
Uff koszi a beismero vallomast mindenesetre tanarod segithetett volna most penteken irodalommal.
Oszeeskuves elmeletnek nevezni amit a Discovery bemutatott megszolaltatva az akkor ott olgozo embereket a BBC-nel.... NO COMMENT.
Az elmeletet hibas es nem tudtad megvedeni de mikor vegleg sarogba szoritlak akkor OFF .. nem erdekes stb kifogasokkal kihatralsz igaz komcsi baratom...ja bocsi amcsi nbaratom a ketto anyira ugyanaz hogy oszetevesztettelek...elnezest:))) ES EZENTUL EN NEM IROK IDE.
Még hogy az én elméletem hibás? :D
Én tudtam megcáfolni eddig minden érvedet, te pedig az én érveimre csak hárítottál. Akkor ki is szorult sarokba?
De tudod mit? NEM ÉRDEKEL
Valaszolok meg egyszer es utoljara az aljas provokacioidra ugye azt irtad SEMMIT nem tett Sztalin csak epp bevedte Stalingradot valahogy hat ezt nezd meg mit irnad a dragalatos anglo barataid tudod azok az "oszeeskuves elmelet gyartok":
[link] -link es a szoveg ""Although the Red Army was preparing for strategic counter-offensives before the war,[97] Barbarossa forced the Soviet supreme command to adopt a strategic defence. During the summer, the Axis made significant gains into Soviet territory" Forras ^ Roberts, Cynthia A (December 1995). "Planning for War: The Red Army and the Catastrophe of 1941". Europe-Asia Studies 47 (8): 1293–26. doi:10.1080/09668139508412322.
Szoval akkor hogy is volt ez a szegeny ruszkival amcsi baratocskam...:))) Tudod a tanaromnak van igaza azt modta egyszer hogy talakozni fogok emberekkel akiknek faj az IGAZSAG.En NEM ERTETTEM akkor mire gondolt most mar igen.
"Valaszolok meg egyszer es utoljara az aljas provokacioidra"
Milyen provokációmra?
Nem provokálok én semmit.
NEM ÉRDEKEL AZ EGÉSZ ÉS EZT JÓ LENNE, HA VÉGRE FELFOGNÁD.
Az utóbbi húsz hozzászólásodnak a lényegi részét már el sem olvastam.
Felfogtam, hogy mit akarsz mondani. Elmondtam, hogy mi róla a véleményem és megcáfoltam az érveid jó 90%-át, de te ezt nem veszed tudomásul.
Innentől én mosom kezeimet. És kérlek ezt a témát ne hozd most már fel!
Az érveid fogyását mutatja az is, hogy már javarészt csak személyeskedsz.
Azzal érvelsz, hogy neked van igazad, csak én nem tudom, vagy nem akarom elfogadni.
Tudod, ez a legszánalmasabb érvelés.
De tudod mit, nem érdekel. Nem érdekel az se amit mondasz és nem érdekel az se, hogy már két oldallal ezelőtt megmondtam, hogy befejeztem és nem érdekel, amit mondasz, aminek ellenére te azóta is ugyanazokat hajtogatod, és még engem vádolsz provokációval.
Egyszerűen nem érdekel.
Elmondtam, amit akartam. Te nem fogadtad el. Te bajod.
Innentől kalap, kabát.
Adios
Koszi legjobb figyelmen kivul hagyni a legutobbi tenyt is amit belinkeltem es engem tamaszt ala mint elismerni hogy folyamatosan sarokba szoritottalak amire mar nem volt mit valaszolnod csak a sszanalmas off-ot....igy van igazad van
CONGRATULATION AMIGO:))
Valóban?
Nem én olvasok szelektíven. Nem én hagyok figyelmen kívül olyan megjegyzéseket amik nem engem igazolnak. És nem is én vádollak téged azzal, hogy nem vagy hajlandó elfogadni az "igazságot".
Én elismerem, hogy lehet, hogy nincs igazam. De arról nem győztél meg, hogy neked igen. Sőt!
Amellett igen, 1-2 linket betettél, de millió olyan kis anekdotácskát felhoztál érvnek, amit te is beismertél, hogy nem tudod bizonyítani. Akkor hogy is van ez?
Mellesleg ha te a Discovery-vel érvelsz, a japán-német hadianyagszállításról meg a National Geograpic-on volt nem egy film. Akkor te meg azt vonod kétségbe?
De nem is tudom miért vitatkozom még veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!