Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gáz hogy engem meggyőzött...

Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?

Figyelt kérdés
Eddig Magyar Péternek hittem de most nézem ezt az interjút és sajnos eléggé meggyőző egyre jobban úgy érzem hogy ő tényleg egy bántalmazó lehetett...
2024. márc. 27. 20:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
79%
Arról nem is beszélve, hogy aki csak kicsit is utánaolvasott szakirodalomban a propaganda természetének (elég bő a szakirodalma), annak világos, hogy az egyik leggyakoribb propagandafogás az ellenfél személyének a hiteltelenítése, lejáratása. Tehát nem annak a megkérdőjelezése, amit mond, hanem személyében kell támadni. Ugyanis a célközönség számára így szépen lassan az a kép fog kialakulni, hogy aki erkörcsileg rossz/alávaló/sáros, annak minden szava is hiteltelen, bármit mond.
2024. márc. 28. 09:04
 32/33 anonim ***** válasza:
Annak idején Juhász Pétert is ezzel mocskolták és most sorra nyeri a pereket hogy hazudtak róla…
2024. márc. 28. 18:42
 33/33 anonim ***** válasza:

Bakker ez az egész egy irdatlan nagy katyvasz és karaktergyilkosságok sorozata. Én most nézegetem de itt olyan bazi nagy tévedési lehetőségek vannak a kegyelmi ügytől elkezdve az összes cuccban, ami miatt ekkora tömeghisztéria teljesen indokolatlan. Ok legyenek őszinték, másik kormányt akarnak, de ne már ez a mocsok néphülyítés ami folyik.

Inkább ide a gazdasági programmal hogy mégis milyen megoldási javaslataik vannak, mit hol kell módosítani a törvényekben stb.

2024. márc. 30. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!