Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?
Figyelt kérdés
Eddig Magyar Péternek hittem de most nézem ezt az interjút és sajnos eléggé meggyőző egyre jobban úgy érzem hogy ő tényleg egy bántalmazó lehetett...2024. márc. 27. 20:36
31/33 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy aki csak kicsit is utánaolvasott szakirodalomban a propaganda természetének (elég bő a szakirodalma), annak világos, hogy az egyik leggyakoribb propagandafogás az ellenfél személyének a hiteltelenítése, lejáratása. Tehát nem annak a megkérdőjelezése, amit mond, hanem személyében kell támadni. Ugyanis a célközönség számára így szépen lassan az a kép fog kialakulni, hogy aki erkörcsileg rossz/alávaló/sáros, annak minden szava is hiteltelen, bármit mond.
32/33 anonim válasza:
Annak idején Juhász Pétert is ezzel mocskolták és most sorra nyeri a pereket hogy hazudtak róla…
33/33 anonim válasza:
Bakker ez az egész egy irdatlan nagy katyvasz és karaktergyilkosságok sorozata. Én most nézegetem de itt olyan bazi nagy tévedési lehetőségek vannak a kegyelmi ügytől elkezdve az összes cuccban, ami miatt ekkora tömeghisztéria teljesen indokolatlan. Ok legyenek őszinték, másik kormányt akarnak, de ne már ez a mocsok néphülyítés ami folyik.
Inkább ide a gazdasági programmal hogy mégis milyen megoldási javaslataik vannak, mit hol kell módosítani a törvényekben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!