Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gáz hogy engem meggyőzött...

Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?

Figyelt kérdés
Eddig Magyar Péternek hittem de most nézem ezt az interjút és sajnos eléggé meggyőző egyre jobban úgy érzem hogy ő tényleg egy bántalmazó lehetett...
2024. márc. 27. 20:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

És egy hivatalban lévő igazságügyi miniszter nem perelt volna akkor és beleegyezett, hogy közösen neveljék a gyerekeiket az egyébként "bántalmazó exférjével"...

Én nem mondom, hogy egy válófélben lévő házaspárnál nincsenek durva szóváltások, de ez a történet erősen kiszínezett, főleg hogy miért épp most jutott Jucinak eszébe erről beszélni...

2024. márc. 27. 20:55
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Az interjú szövege is így készült vajon?

[link]

2024. márc. 27. 20:56
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Pont most jutott eszébe, hogy bántalmazta M.P., miután kiderült az igazság... Hát nem érdekes, hogy a közélettől visszavonult, bukott miniszterasszony most találta alkalmasnak az időt arra, hogy beszámoljon erről? Nem tudom rémlik-e még, de ez a nő aláírta egy pedofil bűncselekményben tettestárs kegyelmi kérvényét...
2024. márc. 27. 20:57
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

"Se látlelet, se rendőrségi feljelentés, csak 1 bemondás minden alap és bizonyíték nélkül."

Pont ugyanúgy ahogy a FideSS eddigi összes gyűlöletkampányánál. Állítanak valamit amit semmilyen kézzelfogható tény nem igazol, de a birkáknak ez pont elég.

2024. márc. 27. 20:58
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Ez gyenge próbálkozás volt, Tóni.
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Gáz. Ez azt jelenti, hogy manipulálható vagy.

A probléma ugyanis az, hogy ez magánügy, ami két embert érint, amit meg el akarnak ezzel kenni, az közügy és tízmillió embert érint.

17/33 anonim ***** válasza:
100%

13.

És az is csak akkor jutott eszébe, amikor NK lemondott. Addig rendben volt nála.

2024. márc. 27. 21:00
 18/33 anonim ***** válasza:
80%
Fogalmazzunk úgy, hogy egy normális demokráciában Varga Juditot elítélnék rágalmazás bűncselekményének elkövetése miatt. Orbánisztánban pedig élő adásban támogatják a bűncselekmény megvalósítását. Ez a Fidesz.
2024. márc. 27. 21:02
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

"És az is csak akkor jutott eszébe, amikor NK lemondott."

Akkor, amikor Varga Judit mondott le, hogy ne ártson a volt feleségének és gyerekei anyjának. És azóta sem mondott semmi rosszat a volt feleségéről, amazt a maffiakormány áldozatának állítja. Nekem furcsa, hogy elvileg a pszichopata, abúzív Magyar Péter nem köp epét a volt feleségére.

2024. márc. 27. 21:05
 20/33 anonim ***** válasza:
13%
A HVG “propagandistája”, biztos az sem egy elborult nárcisztikus szájából csúszott ki, majd a sűrű bocsánatkérés.
2024. márc. 27. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!