Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?
És egy hivatalban lévő igazságügyi miniszter nem perelt volna akkor és beleegyezett, hogy közösen neveljék a gyerekeiket az egyébként "bántalmazó exférjével"...
Én nem mondom, hogy egy válófélben lévő házaspárnál nincsenek durva szóváltások, de ez a történet erősen kiszínezett, főleg hogy miért épp most jutott Jucinak eszébe erről beszélni...
Az interjú szövege is így készült vajon?
"Se látlelet, se rendőrségi feljelentés, csak 1 bemondás minden alap és bizonyíték nélkül."
Pont ugyanúgy ahogy a FideSS eddigi összes gyűlöletkampányánál. Állítanak valamit amit semmilyen kézzelfogható tény nem igazol, de a birkáknak ez pont elég.
Gáz. Ez azt jelenti, hogy manipulálható vagy.
A probléma ugyanis az, hogy ez magánügy, ami két embert érint, amit meg el akarnak ezzel kenni, az közügy és tízmillió embert érint.
13.
És az is csak akkor jutott eszébe, amikor NK lemondott. Addig rendben volt nála.
"És az is csak akkor jutott eszébe, amikor NK lemondott."
Akkor, amikor Varga Judit mondott le, hogy ne ártson a volt feleségének és gyerekei anyjának. És azóta sem mondott semmi rosszat a volt feleségéről, amazt a maffiakormány áldozatának állítja. Nekem furcsa, hogy elvileg a pszichopata, abúzív Magyar Péter nem köp epét a volt feleségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!