Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?
Engem is meggyőzött, és képtelenség, hogy nincs igaza.
Magyar Péter ráadásul ocsmány módszereket vetett be...az ilyen gerinctelen f@szokkal senki ne kezdjen semmibe, eleve halálra van ítélve...
Majd akkor is fenyegetőzik és persze titokban hangfelvételeket csinálna.
Erkölcsileg nulla.
19# nem veszed észre, hogy kifelé ő most a jofiút akarja játszani... nekem valahogy Jakab faparaszt Péter jut róla egyébként eszembe...
Az pedig nálam piros vonal.
"Engem is meggyőzött, és képtelenség, hogy nincs igaza."
Egy héten, de inkább heteken át afelől is színig meg voltál győződve, hogy Magyar Péternek nincs hangfelvétele...
Na nem maradhatott ki a balosozás és sorosozás.😆
Most már engem is teljesen meggyőzött.😂
“ az égvilágon semmit sem tett ”
Három megyeszékhelyt leszámítva mindegyikben létrehozott áldozataegítő központot, ahol ő maga is önkénteskedett.
Emellett az Isztambuli egyezmény családvédelmet érintő része szinte szóról szóra benne van a magyar alkotmányban, leszámítva a kifogásolt részeket, ami miatt nem lett ratifikálva, nevezetesen ehhez hasonló bekezdések miatt: “ biológiai nemek (sex) valamint a társadalmi nemek (gender) alapuló megkülönböztetés nélkül kell végrehajtani”, ahol jogi szintre emelnék az LMBTQ által propagált társadalmi nemeket, amivel ez a kormány nem ért egyet, tehát te jogilag ne lehess helikopter nemű stb… Szembe megy az alaptörvénnyel, miszerint az anya nő, az apa férfi.
Ugyanakkor Varga Judit számtalan módosítást terjesztett be a kormánynak családvédelem kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!