Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gáz hogy engem meggyőzött...

Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?

Figyelt kérdés
Eddig Magyar Péternek hittem de most nézem ezt az interjút és sajnos eléggé meggyőző egyre jobban úgy érzem hogy ő tényleg egy bántalmazó lehetett...
2024. márc. 27. 20:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%
19: Dehogynem, csak azt akkor csinálja, amikor más nem hallja.
2024. márc. 27. 21:12
 22/33 anonim ***** válasza:
7%

Engem is meggyőzött, és képtelenség, hogy nincs igaza.

Magyar Péter ráadásul ocsmány módszereket vetett be...az ilyen gerinctelen f@szokkal senki ne kezdjen semmibe, eleve halálra van ítélve...

Majd akkor is fenyegetőzik és persze titokban hangfelvételeket csinálna.

Erkölcsileg nulla.

2024. márc. 27. 21:14
 23/33 anonim ***** válasza:
23%

19# nem veszed észre, hogy kifelé ő most a jofiút akarja játszani... nekem valahogy Jakab faparaszt Péter jut róla egyébként eszembe...

Az pedig nálam piros vonal.

2024. márc. 27. 21:16
 24/33 anonim ***** válasza:
90%
#22 De szépen felmondtad a propagandát Fidder :D
2024. márc. 27. 21:16
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

"Engem is meggyőzött, és képtelenség, hogy nincs igaza."

Egy héten, de inkább heteken át afelől is színig meg voltál győződve, hogy Magyar Péternek nincs hangfelvétele...

2024. márc. 27. 21:30
 26/33 anonim ***** válasza:
A kormányt buktató atombomba se egy nárcisztikus kamu volt a tömeg manipulálására?
2024. márc. 27. 21:31
 27/33 anonim ***** válasza:
86%

Na nem maradhatott ki a balosozás és sorosozás.😆

Most már engem is teljesen meggyőzött.😂

2024. márc. 27. 21:36
 28/33 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%
Ha igaz a bántalmazás, és ő igazságügy-miniszterként az égvilágon semmit sem tett azért, hogy ez legalább másokkal ne történhessen meg (a legjobb pozícióban volt ahhoz, hogy legalább másokat megmentsen, a saját tragédiája alpján!), akkor te a drága Jucusodat jó embernek tartod?
2024. márc. 27. 21:54
 29/33 anonim ***** válasza:
70%
A fb posztokat nem VJ írta és az adminok (6 is van) teszik ki. Talán már hozzáférése sincs. Valószínűleg szóltak Rogánék, hogy vagy eljátssza ezt a szerepet, vagy pedig felé fordítják az ágyúcsövet és - mint Völner egykori főnöke, akinek mindenről tudnia kellett - megy a szomszédos cellába.
2024. márc. 27. 22:46
 30/33 anonim ***** válasza:

“ az égvilágon semmit sem tett ”

Három megyeszékhelyt leszámítva mindegyikben létrehozott áldozataegítő központot, ahol ő maga is önkénteskedett.

Emellett az Isztambuli egyezmény családvédelmet érintő része szinte szóról szóra benne van a magyar alkotmányban, leszámítva a kifogásolt részeket, ami miatt nem lett ratifikálva, nevezetesen ehhez hasonló bekezdések miatt: “ biológiai nemek (sex) valamint a társadalmi nemek (gender) alapuló megkülönböztetés nélkül kell végrehajtani”, ahol jogi szintre emelnék az LMBTQ által propagált társadalmi nemeket, amivel ez a kormány nem ért egyet, tehát te jogilag ne lehess helikopter nemű stb… Szembe megy az alaptörvénnyel, miszerint az anya nő, az apa férfi.

Ugyanakkor Varga Judit számtalan módosítást terjesztett be a kormánynak családvédelem kapcsán.

2024. márc. 28. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!