Komolyan elhiszi valaki Varga Judit nevetséges állításait, hogy Magyar Péter konyhakéssel a kezében hadonászva járkált a lakásban?
Figyelt kérdés
márc. 27. 18:27
3/17 anonim válasza:
Miért ne hinnénk el? Eléggé passzol Magyar Péter jelleméhez.
4/17 anonim válasza:
Az ő dolguk, hogy jön ez a politikához?
5/17 anonim válasza:
Elhinném, ha Vargaelvtársnő, egy gyárban sori melós lett volna. Azért Magyar Péter, egy pillanat alatt változott meg, mert ugye nemrég áradozott Varga Judit, hogy párja egy angyal, mellette szárnyalhat. A propaganda még összeszedte magát, nagy csend, majd mikorra összerakták, onnantól posztolás, nyilatkozás ezerrel. Varga Judit, olyan mint gépezetben egy jól meghúzott csavar, majd ha a szerelő hozzányúl, akkor és úgy mozdul.
6/17 anonim válasza:
Ennyire durvát azért nem tudok elképzelni.
Viszont feledtébb fura, hogy Judoka eléggé domináns nő képét mutatta:
most akkor még sem az?
8/17 anonim válasza:
5: Ugye azt tudod, hogy a FB-os posztoknak meg idilleknek úgy általában kevés közük van a valósághoz? Ha eddig nem tudtad, most megtanultad.
9/17 anonim válasza:
Ha elégszer bejátsszák az interjút az M1-en meg a TV2-n, szerintem sokan el fogják hinni sajnos.
10/17 anonim válasza:
8/9 anonim Pedig én szeretem olvasgatni, többet röhögök, mint sok humoristán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!