Gáz hogy engem meggyőzött Varga Judit?
Tett jucus feljelentést? Nem
És téged meggyőzött a levegőbe beszélés? Akkor gáz igen
De mivel győzött meg?
Se látlelet, se rendőrségi feljelentés, csak 1 bemondás minden alap és bizonyíték nélkül.
Plusz most őszintén. Ki az aki ne verne meg jó keményen egy olyan embert aki nemcsak simán hazaáruló Fideszes, hanem aktívan támogatja is ezt a magyarellenes bűnszervezetet.
Nem igazán tolrálható és szerinten nem vagyok egyedül azzal, hogy aki 18 után is képes volt a Fideszre szavazni az nem magyar ember... És nincsen helye tovább az életemben ilyen embernek, legyen az akár családtag is.
Eddig arról ment a szövegelés, hogy mennyire agresszív. Eddig még nem volt a beszélgetésben semmilyen erőszak, vagy bántalmazás.
Sokadjára emeli ki mennyire nárcisztikus, de a történetekben inkább a "leszrom" viselkedés megy, aki el se megy a rendezvényekre.
Kicsit több konzekvenciát kellett volna a szövegbe belevinni Tóninak.
Mindenesetre én szeretnék hinni neki. Azt mondja, hogy "kézzel írt levelek" és üzenetek mentek. Szóval lehetne bizonyítani az állításokat.
Kérdező, orban, rogan meg lázár mennyivel jobb magyar péternel?
Aki politikus itt Magyarországon az mind pszichopata, arrogans, gyökér!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!