Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan válhat valaki olyan...

Hogyan válhat valaki olyan jellemtelen emberré, mint Bohár Dániel?

Figyelt kérdés

Vagy írhatnám a többi megafonost is, de Bohár álszentsége, jellemtelensége, szervilizmusa és önreflexióra való képtelensége üti meg azt a szintet szerintem, ahol már nem magyarázható minden azzal, hogy "közpénzzel jól megfizetik a hazudozásait". Okádnom kell, ha csak a fejét meglátom.

Csak pár példa:

https://www.youtube.com/watch?v=zD3AUaSEAyI

[link]

[link]

[link]

márc. 27. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, olyan szánalmas a vergődésed. Bohár konzervatív, így a lipsi ellentmondásokra és balfasságokra hívja fel a figyelmet. Mit nem értesz ezen?
máj. 11. 10:25
 12/20 A kérdező kommentje:

Itt egyvalaki vergődik: te.

De tapsikolj csak Bohárnak. Ő és a többi Megafonos véglény pont a ti agymosásotokra épít, mert ti elhiszitek a hazugságait és a megvágott mondatait, hírhamisításait.

A libsinek is vannak ellentmondásai, de ők nincsenek hatalmon. Kérdés, hogy mit

szólsz ahhoz a fideszes ellentmondáshoz, hogy 10 év alatt több mint 1300 milliárd forintot költött a keresztény és családbarát kormány a propagandára, miközben nincs önálló oktatási és környezetvédelmi minisztérium.

máj. 11. 20:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyrészt én is konzervatív vagyok, kisebb részben liberális. Kétszer is a a Fideszre szavaztam, de az jó régen volt. Bohár csak leháratja a konzervativizmust. Csak szervilizmust látok benne, konzervatív értékeket nem.
máj. 11. 20:48
 14/20 A kérdező kommentje:
*lejáratja
máj. 11. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
23%

12:

Hogy mit szólok? Röhögök. De rajtad, ne haragudj.

Ne mérgeld fel magad, menj, tapsikolj Magyar Péternek, most talán még az a menő. Aztán majd másnak, ha úgy hozza az èlet.

Honnan vannak az sdataid?

máj. 11. 23:06
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
13: te mint konzervatív? Me szórakozz már.
máj. 11. 23:09
 17/20 A kérdező kommentje:

Meglepő lehet, de nem csak a fideszesek lehetnek konzervatívok, bármennyire is ezt sulykolja a Párt.

Az adataim innen vannak:

[link]

[link]

Persze szerinted ez biztos hazugság, hiszen a "köz"média nem számolt be erről.

Részemről a vitát lezártam.

máj. 11. 23:32
 18/20 anonim ***** válasza:
23%
Látom, megint a bibliádból idézel. Ugyanehek írták a minap, hogy a román egy főre jutó gdp utolérte/megelőzte a magyart. Persze aztán kiderült, egészen más módszerrel mérnek a bukaresti barátaid.
máj. 12. 08:02
 19/20 A kérdező kommentje:

Vannak, akik nem hagyják, hogy összezavarják őket a tények, és a kormánykritikát a nemzetük elleni támadásnak titulálják. Komcsi módszer, bizonyára lelkes Rákosi-drukker lettél volna, ha 70 évvel ezelőtt élsz.

További jó bégetést neked, és jó adózást kívánok, a Bohár-félék eltartására!

máj. 12. 08:12
 20/20 anonim ***** válasza:
23%

Látod, van neked lelked. Cuki is tudsz lenni.

Semmi bajom a kormánykritikával, de a nemzetközi mainstream felszopóit mélyen lenézem. A kettő nem ugyanaz, galambom.

máj. 12. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!