Hogyan válhat valaki olyan jellemtelen emberré, mint Bohár Dániel?
Vagy írhatnám a többi megafonost is, de Bohár álszentsége, jellemtelensége, szervilizmusa és önreflexióra való képtelensége üti meg azt a szintet szerintem, ahol már nem magyarázható minden azzal, hogy "közpénzzel jól megfizetik a hazudozásait". Okádnom kell, ha csak a fejét meglátom.
Csak pár példa:
https://www.youtube.com/watch?v=zD3AUaSEAyI
Megnéztem ezeket és inkább Bogos Csabától hányok, aki az egyik oldalt gyakorlatilag pedofilnak tartja, a másiktól pedig bemondásra elfogadja, hogy nem tudott az esetről.
Azok után fogadja el Karácsonytól a tagadást, hogy ő hazudott már ilyenben. Nem ismerte fel 5 éve, a választások előtt a korrupt, drogos MSZP-s képviselőket, akiket mindenki más felismert.
Bogos Csaba akkor lett volna nem hányingerkeltő, ha az kérdezi Bohártól, hogy ő meg fogja-e kérdezni a fideszes képviselőket IS.
Bohár is béna volt, mert neki azt kellett volna válaszolnia, hogy Bogos meg fogja-e kérdezni Karácsonytól és miért hisz most neki, amikor hasonló dologban már hazudott.
Akkor lenne igazad, ha azt mondta volna, ha nem ítéli el K. Endre és felettese tetteit.
Ahogy MZP kifejezetten kiállt Kőszeg Ferenc mellett, az kettős mérce.
Az, hogy a pedofilsimogató MZP-t egy ballib médiamunkás sem kérdezte meg erről, az kettős mérce.
Kettős mérce, amit Bogos Csaba csinál. Ez egyil oldalt felmenti, a másikat vádolja. Ha tudták volna, akkor nyilván egyik oldal képviselői sem szavazzák meg a kitüntetést.
Ha már Karácsony és pedofil ügy: Karácsony az Újbudai pedofil ügyről sem hallott.
Ez az ember vagy semmiről nem tud, vagy hazudik, mint a vízfolyás.
Köszönöm a válaszodat. Nem Bogos Csabát v´dtem, hanem Bohár sunyiságára hívtam fel a figyelmet.
Esetleg a többi linkre is reagálnál? Bohár tereléseire, hamisításaira? Mert a végén még megsajnálom Bohárt, hogy milyen szilárd jellem, a gonosz baloldal meg igazságtalanul kritizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!