Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan válhat valaki olyan...

Hogyan válhat valaki olyan jellemtelen emberré, mint Bohár Dániel?

Figyelt kérdés

Vagy írhatnám a többi megafonost is, de Bohár álszentsége, jellemtelensége, szervilizmusa és önreflexióra való képtelensége üti meg azt a szintet szerintem, ahol már nem magyarázható minden azzal, hogy "közpénzzel jól megfizetik a hazudozásait". Okádnom kell, ha csak a fejét meglátom.

Csak pár példa:

https://www.youtube.com/watch?v=zD3AUaSEAyI

[link]

[link]

[link]

márc. 27. 17:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
elmegy propagandistának
márc. 27. 17:22
 2/20 A kérdező kommentje:
Az világos, de nem az a kérdés, hogy én hogy lehetnék hasonló (Isten ments!), hanem hogy mi által, milyen behatások révén lesz valaki ennyire gerinctelen.
márc. 27. 17:24
 3/20 anonim ***** válasza:
22%

Megnéztem ezeket és inkább Bogos Csabától hányok, aki az egyik oldalt gyakorlatilag pedofilnak tartja, a másiktól pedig bemondásra elfogadja, hogy nem tudott az esetről.

Azok után fogadja el Karácsonytól a tagadást, hogy ő hazudott már ilyenben. Nem ismerte fel 5 éve, a választások előtt a korrupt, drogos MSZP-s képviselőket, akiket mindenki más felismert.

Bogos Csaba akkor lett volna nem hányingerkeltő, ha az kérdezi Bohártól, hogy ő meg fogja-e kérdezni a fideszes képviselőket IS.

Bohár is béna volt, mert neki azt kellett volna válaszolnia, hogy Bogos meg fogja-e kérdezni Karácsonytól és miért hisz most neki, amikor hasonló dologban már hazudott.

márc. 27. 17:31
 4/20 anonim ***** válasza:
26%
Bohárt azért utálják a baloldalon szembesíti az embereket, hogy ballib megmondóemberek mindig kettős mércét alkalmaznak.
márc. 27. 17:32
 5/20 A kérdező kommentje:
És Bohár vajon milyen mércét alkalmaz?
márc. 27. 17:33
 6/20 A kérdező kommentje:
Mert úgy fest, hogy csak az ellenzékkel szemben kritikus, míg a Fidesznek bármit elnéz. Ezt kettős mércének hívják.
márc. 27. 17:41
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

Akkor lenne igazad, ha azt mondta volna, ha nem ítéli el K. Endre és felettese tetteit.

Ahogy MZP kifejezetten kiállt Kőszeg Ferenc mellett, az kettős mérce.

Az, hogy a pedofilsimogató MZP-t egy ballib médiamunkás sem kérdezte meg erről, az kettős mérce.

Kettős mérce, amit Bogos Csaba csinál. Ez egyil oldalt felmenti, a másikat vádolja. Ha tudták volna, akkor nyilván egyik oldal képviselői sem szavazzák meg a kitüntetést.

Ha már Karácsony és pedofil ügy: Karácsony az Újbudai pedofil ügyről sem hallott.

Ez az ember vagy semmiről nem tud, vagy hazudik, mint a vízfolyás.

márc. 27. 17:53
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. Nem Bogos Csabát v´dtem, hanem Bohár sunyiságára hívtam fel a figyelmet.

Esetleg a többi linkre is reagálnál? Bohár tereléseire, hamisításaira? Mert a végén még megsajnálom Bohárt, hogy milyen szilárd jellem, a gonosz baloldal meg igazságtalanul kritizálja.

márc. 27. 18:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
pénzimádat és pszichopata
márc. 27. 18:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
pénzért mindent
márc. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!