Orbán Viktor és családja egy Michelin csillagos luxus étteremben vacsorázott. Na most ez csak azért furcsa, mert pár nappal ezelőtt ez a drága ember, ez a prolik vezére telesírta a médiát a vagyonnyilatkozatával. Miszerint neki szinte semmi pénze nincs. Megtakarítása nulla, a hiteleit pedig húsz év után sikerült kinyögnie. Ezek után a kérdés, hogy tényleg szükséges volt, hogy luxus étteremben rázza a rongyot, és játssza a nagyurat? Hol van ilyen esetben a határ? Hanyas fokozatra képes még Orbán kapcsolni képmutatásban, és jellemtelenségben?
Képmutató akkor lenne, ha parizerrel fotózná magát, és azt posztolná ki. Nem is tudom, csinált valaki ilyet mostanában?
2022. febr. 5. 12:27
2/15 anonim válasza:
lehetne, pl ha alapélelmiszernek minősítené a farhátat.
2022. febr. 5. 12:30
3/15 anonim válasza:
Orbán kétségtelenül képmutató, mindig a szegény embert adja elő, a vagyon nyilatkozata szimplán hazugság. Nem kell ezeken meglepődni, egy hazug képmutató ember, persze foglalkozni kell ezekkel.
2022. febr. 5. 12:31
4/15 anonim válasza:
3#
Magyarországon minden politikus ezt csinálja.
Jakab is játssza a prolit, közben elég jól él.Gyurcsány is a hajlékonyakkal aludt.Vona elment trágyát lapátolni egyszer.
Magyarországon tetszik az embereknek ez a kispolgárias, prolis viselkedés.
2022. febr. 5. 12:33
5/15 A kérdező kommentje:
#1: A parizeres mutatvánnyal sem tudtam teljes mértékben azonosulni, de ez már tényleg mindennek a teteje, hogy valaki egyik nap a még a szegény legényt játssza, pár nappal később meg már luxusban fürdő burzsuj lesz. Ez azt bizonyítja, hogy ürülék van a palacsintába, hogy finoman fejezzem ki magam.
2022. febr. 5. 12:34
6/15 anonim válasza:
5: hol játszotta a szegény embert?
2022. febr. 5. 12:37
7/15 anonim válasza:
Aranyos de orbánék és mások között oriási a különbség. Gyurcsány nem vallja magát egyszerű embernek és a vagyon nyilatkozatában sem úgynezki mintha ferdítene. Illetve vona trágyát lapátolt, és? Azt mondta ő egy egyszerű ember aki trágyát lapátolgat? Vagy segített egy kicsit egy kampány erejéig? Ezek nagyon nem képmutató dolgok.
2022. febr. 5. 12:46
8/15 anonim válasza:
Én nem keresek harmad annyit se, mint Orbán, de én is voltam már luxus étteremben.
#6: Ez csak a sokból egy, de még rengeteg ilyen cikket találsz a témában. De érdemes elolvasnod az utóbbi napokban kijött vagyonnyilatkozatot is.
2022. febr. 5. 14:46
10/15 anonim válasza:
9: Egy vagyonnyilatkozat egy tárgyszerű lista, abban mi lenne a "játszás"??? A bérből és fizetésből élés meg marhára nem azt jelenti, hogy valaki szegény. Ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor persze nem csoda, hogy nem értesz semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!