Fideszesként milyen látni ahogy Orbán nyalogatja a száját, meg húzogatja a nyakkendőt Putyin társaságában?
Figyelt kérdés
Mint amikor a kutyus örül a gazdinak. Orbánt vajon zsarolják valamelyik korrupciós ügyével?2022. febr. 5. 11:30
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem korrupciós ügyével zsarolja putyin hanem h besúgó volt az apjával együtt.
2/12 anonim válasza:
Én semmi ilyesmit nem láttam, de marhára nem érdekel, ki hogyan igazgatja a nyakkendőjét. Én is szoktam az enyémet. Na bumm. Sőt, most is megnyaltam a szám szélét, kiszáradt.
3/12 anonim válasza:
Ezzel akarod elterelni a maszkjába köpő MZP-ről a figyelmet?
4/12 anonim válasza:
"Ezzel akarod elterelni a maszkjába köpő MZP-ről a figyelmet?"
remélem lehozta az M1, erre van igénye a krumplisoknak
a boxoló kerekesszékes néni gondolom az teljesen normális, szóval az nem kell a kormánymédiába
5/12 anonim válasza:
4: én is ott láttam, legalábbis te biztos annak neveznéd XD MZP-től már a kerekesszékes nénik is bevadulnak, hát van hatása a csávónak, na.
6/12 A kérdező kommentje:
Orbán miert nyalogatja a száját másodpercenként 3szor kedves fideszes barátaim? Ha putyin mellett lehet? A vezéretek sakkban van tartva.
2022. febr. 5. 12:51
7/12 anonim válasza:
Na mutasd már ezt a másodpercenkénti hármat, ha nem akarod, hogy hazugnak tartsunk.
8/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ahhoz is buta vagy hogy rákeress, azt nem is feltételezem hogy esetleg beszélsz pár szót angolul is.
Tessék itt a nyelv nyalogatós vezéred, remélem belefér a kognitiv disszonanciádba:
2022. febr. 5. 13:33
9/12 anonim válasza:
#4!
Nem mindegy, hogy egy szavazó kretén és tuskó vagy a miniszterelnök-jelölt.
10/12 anonim válasza:
"Orbán miert nyalogatja a száját másodpercenként 3szor kedves fideszes barátaim?"
A válasz nagyon egyszerű: Hazudsz, mint a többi állításodban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!