Miért kell ilyen jellemtelen gazember módon viselkedni?
Csak beleolvastam a cikkbe, de érződik, hogy ez nem objektív forrás.
Kérdező, ha tudsz erről a dologról telex.hu, 24.hu, 444.hu, nyugatifeny.hu, 168ora.hu, hvg.hu cikket prezentálni, akkor van miről beszélni. Eddig ez egyelőre csak annyit jelent, hogy a promenad24.hu szerkesztői a Fideszhez húznak.
A történtekről meg semmi bizonyosat nem állíthatunk. Ha origo-színvonalú ez a honlap, akkor pl. egy szó sem igaz belőle.
Ha A azt mondja B-re, hogy hazudik, akkor miért kéne A-nak hinnem vagy fordítva?
Számomra az, hogy Tatár Zoltán mit írt össze semmit nem bizonyít, meg nem is tud érdekelni.
MZP egy 44ezres város polgármestere, ahol sose jártam. Nem izgat túlzottan, hogy mi folyik ott.
"erről a dologról telex.hu, 24.hu, 444.hu, nyugatifeny.hu, 168ora.hu, hvg.hu cikket prezentálni"
Mert ezek lennének a hiteles médiumok?
Ha ellenzéki politikusról állít valaki rosszat, akkor igen.
Mivel megszoktuk, hogy az origo, vadhajtasok, index, mandiner, közszolgálati rádió- és tévéadók, Hír tévé, megyei napilapok stb. ott hazudnak, ahol tudnak. Namost ezt a promenad24.hu-t nem ismerem, de a stílusa alapján eléggé hasonlónak tűnik az előzőekhez.
Szóval vagy a másik oldalról is hozol megerősítést, vagy pedig a jellemtelen gazemberek azok a firkászok, akik ezt összehazudták MZP-ről. (Mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem és alapvetően el tudok róla képzelni hatalmaskodást.)
De mi itt a választás befolyásolása? Ha jól értem Tatár összeállította a választási bizottságokat, vagy legalábbis javaslatot tett rá, a polgármester pedig megakarta nézni ezt a listát. Úgy tűnik, hogy volt egy kis sértődés abból, hogy nem Tatártól kérte, hanem a helyettesétől, de ez huszadrangú kérdés a témában.
Aztán Tatár (valószínűleg szintúgy a polgármester tudta nélkül) elkezdett mozgolódni a főjegyzőnél, ezen a polgármester valószínűleg visszasértődött és az amúgy is távozni akaró jegyzőnek felvetette, hogy akkor egyezzenek meg egy másik munkakörben, ha ezt nem akarja vinni.
Értem itt a sértődések lényegét, de hol van a konkrét befolyásolási kísérlet? A polgármester nem ismerheti meg a bizottságok összeállítását? Ha nem, akkor melyik törvény alapján, hisz az annak alapját adó listát eleve a képviselőtestület állította össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!