Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pálinkás József pártja miért...

Pálinkás József pártja miért akar beszállni ebbe a jellemtelen összefogásba ?

Figyelt kérdés

Amikor először olvastam róla megörültem hogy végre lesz valaki aki egy vállalható pártot alapít. 2022-ig fel lehetett volna építeni egy saját arculattal rendelkező pártot amely alternatívát kínál a két exkommunista tolvaj bandával szemben.

Azzal hogy beáll a levitézlett párttitkárok közé elvesztette a lehetőséget, hogy bebizonyítsa más mint a többiek.

2020. nov. 18. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Így ő is tudna zsebre tenni....
2020. nov. 18. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Ki az a Pálinkás József?

Gondolom őt is a Fidesz indítja, hogy megpróbálja megtrollkodni az ellenzéki összefogást.

Olyan mint Berki.

2020. nov. 18. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

#2.

Nem éppen. Pálinkás József egy sokkal komolyabb, felkészültebb jelölt lenne, mint akiket jelenleg az ellenzéki összefogás ki tud állítani.

2020. nov. 18. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Na megint egy alkesz.
2020. nov. 18. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Pálinkás József atomfizikus a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke. Nem egy ágrólszakad hülyegyerek mint a legtöbb politikus.

Ezért láttam fevillanni a reménysugarat.

2020. nov. 18. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Az csak egy atomvillanás lehetett álmodban amit láttál.
2020. nov. 18. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!