Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Pálinkás József új...

Szerinted Pálinkás József új pártja arra a sorsa jut mint a MoMa?

Figyelt kérdés

MoMa Bokros pártja volt.

Azért indokolt a hasonlítás mert az is konzervatív-liberális párt volt.

2020. okt. 24. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem,de kit tudja.

Én remélem,hogy nem.

2020. okt. 24. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az össz ellenzéki összefogásban résztvesznek és megmaradnak.
2020. okt. 24. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem csak akkor maradhat hiteles ez a párt ha nem enged a soraiba egyetlen levitézlett politikust sem azt az elmúlt 30 évből. Ha beférkőznek a soraikba a korrupt politikai csontvázak, gyorsan széttrollkodják a pártot és megy a süllyesztőbe.

Ha hiteles, a politikától eddig távol levő emberekkel állnak ki és nem szövetkeznek az összefogással, senki sem fogja szeretni őket az ellenzéki oldalon, hiszen főként tőlük fogják elvinni a szavazókat.

De ez lehet a sikerük záloga. Remélem sikerül nekik.

A Moma más helyzet volt. Bokros a hírhedt bokros csomag miatt ugyanarra a sorsra jutott mint Gyurcsány. Aki meghallja nevét és elszenvedte a csomagját az rühelli. Ezért bukott meg a kezdeményezése.

2020. okt. 24. 17:57
 4/4 tgt ***** válasza:
0%
Szerintem igen. Pálinkás nem politikus alkat.
2020. okt. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!