Miért van az, hogy ha botrányos ügy kerül a felszínre, akkor mindkét oldal médiája mélyen kussol a dologról? (pl. pedofilügyek)
A kegyelmi ügy kapcsán napokig mély hallgatás lett úrrá a kormánymédián, az Origó olvasói pl. csak úgy értesülhettek egyszercsak Novák lemondásáról, hogy annak semmilyen részleteiről, hátteréről nem számoltak be.
Az ellenzéki "független-objektív" sajtó viszont már a Szikrás pedofilbotránynál is mélyen hallgatott (mikor már nagyon égett a dolog, lehoztak Jámborral egy interjút, de se hír, se semmi), most pedig az Osváth körül kialakult ügyet olyan módon próbálják leplezni, hogy ajnározó cikkeket hoznak le Zsoltiról, hogy szegény hogyan élte meg az intézetet stb., miközben egy szót nem írnak az ellene szóló vádakról.
Én nem gondolom, hogy egy 17 éves gyerekkel való online intim képcsere olyan égbekiáltó bűn lenne, főleg nem pedofília, de a kussolás itt is szembeszökő.
Miért van ez?
Na, egyébként meg a nyolcasnál a pont.
Jámbor nem határolódott el, hanem csak hallgatott.
"nem volt a Szikra mozgalom tagja."
Csak a párja. Szerintem sokat nem számít.
12, nem, semmit sem számit:
asszonnyal, a mi háztartásunkban 5db laptop van. Igen, jól látod 2 főre 5 darab laptop.
Van 2 céges laptop nekem is egy és asszonynak is egy. Emellé neki van egy saját használatú, nekem meg 2 sajátom.
Én a feleségem egyik gépéhez sem férek hozzá, mert ebben a mai tudományos furfangos, világban, feltaláltak egy olyat, hogy jelszó, újlenyomatolvasó és arcfelismerő. Igen, már laptop-ban is van. De mondok jobbat, a feleségem az én 3 laptopom közül egyikhez sem fér hozzá, mert mindegyik újlenyomatos.
Ez nem számit semmit.
"ha a pedofil a Szikra aktivistája volt"
nem volt az, end of story
"asszonnyal, a mi háztartásunkban 5db laptop van. Igen, jól látod 2 főre 5 darab laptop."
Igen, jól látom, hogy közelében nem voltál ilyen helynek, nem hogy 5 db laptop.😂
Eleve ki se állt a nő vagy határolódott el.
Innentől kezdve nem nagyon van miről beszélni.
Itt te vagy az, aki bagatellizálni próbálsz.
Miért nem állt ki a nő, hogy nem tud semmiről vagy Jámbor?
Mind a kettő hallgatott.
17, nem vagyok gondolatolvasó, nem tudom, hogy ki, miért mit nem csinál.
IT-sként viszont azt tudom, hogy ma már nem olyan egyszerű hozzáférni egy laptophoz, mint korábban.
Az nem bagatelizálás, hogy az elhunyt ember nem volt Szikra tag. Az sem bagatelizálás, hogy senki más sem lett bűntetve. Az sem bagatelizálás, hogy az orbáni politikusok által elengedett ember, viszont igen, bűntetve volt.
Ember, engedd már el ezt az IT-s dolgot, mert nem vagy az.
A lényegen nem változtat, úgy meg főleg, hogy nem álltak ki.
Mert ez viszont baromi fontos, hogy utána mit csinál.
Csak te elbagatelizálod meg azt hiszed, ha 20* leírdo, akkor megeszi az ember.
"Itt te vagy az, aki bagatellizálni próbálsz."
Te komolyan nem érted, hogy mi a különbség elítélt és el nem ítélt között? Ezek alapvető magyar fogalmak, elég ciki, hogy ez se megy.
"Mind a kettő hallgatott."
Ami normális embernek nem számít. A rendőrség feladata eldönteni, hogy volt-e hozzá közük vagy sem, mert az emberek tudnak hazudni, pl. ahogy Orbán megállás nélkül hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!