Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális oldal miért a...

A balliberális oldal miért a transzvesztita előadóművészként dolgozó, majd a való világ műsorát megjárt melegektől várja a megváltást?

Figyelt kérdés

"Sokaknak lehetek ismerős, de leginkább a hangom, ugyanis Melanie-ként ismerhettetek meg eddig. Transzvesztita előadóművész voltam, a budapesti éjszakában dolgoztam" – kezdte bemutatkozó filmjében VV Zsolti, a Való Világ 8. új villalakója: [link]

Manapság Osváth Zsolt néven ismerjük. Ő volt a pénteki gyermekvédelmi tüntetés egyik főszervezője. Mondott beszédet, ahol szinte rögtön a transzok védelmére kelt, és a nemátalakító műtétek mellett kezdett kampányolni. Komoly ennek a gyermekvédelmi tüntetésen van a helye?

És akkor csodálkoznak, hogy a vidéki konzervatívokat nem tudják megszólítani.

febr. 18. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%

Én nem csodálkozom az ilyesmiken.

A balliberálisok mindig is az erkölcstelenséget tartották erénynek.

Minél erkölcstelenebb, annál jobb.Jó példa erre Zsoltika is.

febr. 18. 13:00
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Ezt honnan szedted, hogy tőlük várják a megváltást? Hivatalos forrást nem találok a kérdésed után.
febr. 18. 13:01
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Nekem tökmindegy ki védi a gyerekek érdekeit, csak végre valaki védje már és ne csak beszéljen róla, mint a fidesz.
febr. 18. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Ki várja tőlük a megváltást?

Miért hazudsz kényszeresen?

febr. 18. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

Ezek a vidéki konzervatívok itt vannak most velünk a szobában?

Ezek ugyanazok a vidéki konzervatívok, akiknek a Tóth Gabi násztánca szeretőjével az exférje és gyereke apja előtt c. műsor készült?

febr. 18. 13:09
 6/14 anonim ***** válasza:
15%

"Nekem tökmindegy ki védi a gyerekek érdekeit, csak végre valaki védje már és ne csak beszéljen róla, mint a fidesz."

Ha védeni azért hisztiznétek.

Ugyanis, nem lenne prájd meg szivárványos perverzió nyilvánosan.

febr. 18. 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:
97%

A beszédében egyetlen egyszer sem volt szó se a transzneműekről se a nemi átalakító műtétekről.

Arról beszélt, milyen volt intézetben felnőni. Te is nyugodtan visszanézheted, max 10 percig beszélt, és egyszer sem hangzott el benne semmi olyasmi, amiről te beszélsz.

febr. 18. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
8%

"Mondott beszédet, ahol szinte rögtön a transzok védelmére kelt, és a nemátalakító műtétek mellett kezdett kampányolni."

Erről van valahol videó?

Egyébként nem véletlen, hogy az ellenzék 14 éve folyamatosan bukik, nem értik, hogy a normális értékrendű embereket elriasztja az ilyesmi.

Én melegként sem tudok azonosulni egy VV-s transzival és a "szeretem a f*szt és a drogokat" stílusú nővel.

febr. 18. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egész tüntetésről készült élő video elérhető YouTube-on.
febr. 18. 13:28
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Még belé is több ész szorult mint az átlag fideszesbe... meg legalább nem védi a pedofilokat.
febr. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!