Támogatod a királyság bevezetését Magyarországon és miért?
#50.: Azért írtam, mert te firkantottad ide a szóban forgó Észak- és Nyugat-európai emberek általad elképzelt válaszát a monarchiára, s gondolom anélkül, hogy végeztél volna körükben etéren közvéleménykutatást.
Én pedig, ha már róluk van szó, változatlanul az ő válaszukra vagyok kíváncsi. Talán baj, hogy ezt kinyilvánítottam?
Változatlanul az ő véleményükre vagy kíváncsi, de változatlanul olyanokkal pörölsz, akiknek nem vagy kíváncsi a véleményére. :D Hát igen. A monarchiában való hit - azaz címet adni valakinek teljesítmény nélkül - nem sok logikára enged következtetni.
Végezd csak el a közvéleménykutatásodat. A legtöbb helyen kb ki fognak téged röhögni, de egyes helyeken, mondjuk Párizsban, Katalóniában, Írországban vagy Baszkföldön azért készült fel a keményebb reakciókra.
#52.: "Változatlanul az ő véleményükre vagy kíváncsi, de változatlanul olyanokkal pörölsz, akiknek nem vagy kíváncsi a véleményére."
Csak közlöm, hogy te szólogatsz be magabiztosan egész Észak- és Nyugat-Európa népeinek nevében, hogy ők márpedig nem akarnak monarchiát.
Netán te közülük való vagy?
"A monarchiában való hit - azaz címet adni valakinek teljesítmény nélkül - nem sok logikára enged következtetni."
Magyarország monarchikus államformái idején mindig nagy, erős, gyarapodó és jelentős ország volt. Mit hozott ezzel szemben a nép- és ki tudja még milyen köztársaság? Nagyjából a teljes politikai és gazdasági összeomlást. Igazán "szép" teljesítmény.
"Magyarország monarchikus államformái idején mindig nagy, erős, gyarapodó"
A jobbágyok - az ország kb 90%-a - nagyon "örültek" neki :D
54-es
XD
#54.: Őket is megkérdezted?
Egyébként 1848-at követően megszűnt a jobbágyság Magyarországon.
Ja, hogy szerinted kérdés tárgya, hogy rossz volt-e a jobbágyság :D
Ismét bebizonyosodott, hogy nem sok észre vall, ha valaki nem a teljesítményhez köti a címeket.
#57.: Nem sok észre vall, ha valaki szerint törvényszerű, hogy a monarchikus államformához a jobbágyság intézménye is hozzátartozik.
Kb. annyi az értelme, mint ha azt mondanád, hogy ahol demokrácia van, ott a rabszolgaságot is be kell vezetni, mert ez volt az ókori Görögországban.
Ennyit rólad. :-D
A monarchiához egy dolgot kötöttem és kötök törvényszerűen: nem teljesítményre ad címet.
De aki olyan buta, hogy nem teljesítményre adogat címet, attól az sem meglepő, ha az értő olvasás nem megy neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!