Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt az előbb olvastam, igaz...

Ezt az előbb olvastam, igaz lehet? Ha, nem az, megcáfolják?

Figyelt kérdés
[link]

2024. febr. 23. 12:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ha már 20 éve tudták miket művel, akkor miért hagyták neki? 20 éve sem kedvelték a pedofilokat. Vagy az érdek mást diktált?
2024. febr. 23. 12:54
 12/27 anonim ***** válasza:
Orbán Viktort kell erről megkérdezni, meg Novák Katalint és Varga Judit, meg Balog Zoltánt. Én nem tudom, hogy ők miért hagyták és engedték ki.
2024. febr. 23. 12:56
 13/27 A kérdező kommentje:
A pedofilt is kiengedték? Eddig csak azt, aki eltusolta. Na az szép. Rákeresek.
2024. febr. 23. 12:59
 14/27 anonim ***** válasza:
Arra is rákereshetnél, hogy a gulyás az nem is magyar ám!
2024. febr. 23. 13:03
 15/27 A kérdező kommentje:
Telex szerint még ül a pedofil. Valamit félre érthettél.
2024. febr. 23. 13:05
 16/27 anonim ***** válasza:

Pedig a gulyást marhából készitik az eredeti recept szerint és nem is magyar, én meg egy szóval sem irtam, hogy pedofilt engedtek ki.

De, ha a telex irja, akkor biztos én irtam.

2024. febr. 23. 13:06
 17/27 A kérdező kommentje:

Ezt írta "valaki" a 12# hozzászólásban:

Orbán Viktort kell erről megkérdezni, meg Novák Katalint és Varga Judit, meg Balog Zoltánt. Én nem tudom, hogy ők miért hagyták és engedték ki.

A cikk a linken nem a K. Endréről cikkez, hanem a pedofilról V. Jánosról.

2024. febr. 23. 13:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Én viszont egy szóval sem irtam, hogy pedofil lett kiengedve és kapott kegyelmet. Tehát, nem tudom, hogy miért adsz olyat a számba, amihez marha lábszár kell és a gulyás nem is magyar.
2024. febr. 23. 13:13
 19/27 A kérdező kommentje:
Isten ments, hogy valamit is a szádba adjak. Fújj...
2024. febr. 23. 13:14
 20/27 anonim ***** válasza:

Na látod.

Tehát térjünk vissza az eredeti témára, és, arról, hogy milyen elitélt, miért kap kegyelmet, Orbán Viktort, Novák Katalint, Varga Juditot és Balog Zoltánt kell megkérdezni, ha már ezek az emberek Orbánné, a kisOrbán érdekeltségébe tartoztak és egyikük még a Felcsút FC munkatársa is volt.

2024. febr. 23. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!