Amit reggel mond este már megcáfolja?
Hát igen, lassan olyan lesz mint Orbán:
Az elmúlt hónapokban amit csak kiejtett a száján egy - két nap (vagy még hamarabb) már azt bizonygatta, hogy "nem ezt mondtam - nem úgy értettem - mondtam de nem úgy értettem stb..."
Tisztára úgy viselkedik mint egy dilinyós.
Kérdező, ismered azt a mondást, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik?
Érdekes módon 0rbán mindig tudja, hogy mit kell mondania, mert betaníttatják vele előre, meg csak papírból tud előre megírt szöveget felolvasni... De ad hoc riportot nem ad senkinek, mert akkor még nagyobb fasságokat mondana, mint Márki-Zay...
2-
Lényszives nézd már meg mit csinálnak a balibek a fővárosban.
Parkolási maffia - városháza eladás- BKV busztender stb...
Felsorolni is nehéz amit csak az elmúlt 2-3 évben lopott a baloldal a fővárosban.
Mi lenne itt az országgal? Szétlopnának - eladnának mindent mint 2010 előtt.
"városháza eladás"
Kinek is adták el? Tudtommal nem adták el senkinek, a rendőrségi nyomozás és a fideszes vezetéssel összeült vizsgálóbizottság szerint nem is volt ilyen szándékuk. Vagy lemaradtam volna valamiről? Ha eladták, akkor most kié a városháza?
#8, a fideszes álomvilágban már az is lopásnak számít, hogyha valaki csak gondol rá, hogy valamit valakinek elad :D
De ha már városháza-ügy; mi a helyzet a várban lévő műemléki bérlakásokkal? Amiket aprópénzért megvettek a fideszhez köthető emberek, mint például Bayer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!