Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik politikai táborba...

Pretorius25 kérdése:

Melyik politikai táborba sorolja egy ilyen ember magát?

Figyelt kérdés
Fehér bőrű, heteroszexuális, római katolikus vallású, középkorú, vidéki, házas, két kiskorú gyermeket nevelő férfi. Aki ellenzi a lopást, a pedofíliát, a homoszexualitást, a bevándorlást, a vendégmunkások behozatalát, az aksigyárakat, kínai egyetem, mini dubaj stb. jellegű távol keleti beruházásokat, ellenzi az önkényt, a propagandát, és a karaktergyilkosságokat. Aki támogatná a halálbüntetést, a szibériai bérrabtartást, a nemi erőszakot elkövetők kasztrálását, támogatná Magyarország európai ügyészséghez csatlakozását, és az ügynökakták nyílvánosságra hozatalát. És az Orosz - Ukrán háború kapcsán a megtámadott féllel érez együtt, nem pedig a támadóval!

2024. febr. 21. 18:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
53%

Ez egy érdekes teszt elhelyez a politikai világnézeti koordinátán. [link]

De szerintem nincs 100% ilyen vagy olyan ember, Momentumosnak is fájhat Trianon, Mihazánkos is lehet cigány :D átmenetek vannak, aztán abból kell választani ami van, vagy alapítani sajátot

2024. febr. 21. 19:55
 12/38 A kérdező kommentje:
Igazad van, bár saját pártot biztos nem alapítanék! Már így is túl sok van szerintem!
2024. febr. 22. 00:21
 13/38 anonim ***** válasza:
A homoszexualitás kivételével (amivel nekem semmi bajom) mindenben egyetértek veled. Kire szavazok? A jelenlegi palettáról senkire.
2024. febr. 24. 14:25
 14/38 A kérdező kommentje:
De ha nem szavazok, azzal a Fideszre szavazok! Amióta ugye a kormánypárt maga felé hajlította a választási szabályokat. Úgyhogy én mindenképp akarok szavazni e miatt!
2024. febr. 24. 15:32
 15/38 anonim ***** válasza:
#10 ez azért van, mert a fidesznél (bár valószínűleg valamilyen szintem minden pártnál), pártfegyelem van. Fideszes képviselőként pl. csak arra szavazhatsz, amire a párt utasít. Ha ettől eltérsz, egyszerűen kizárnak a pártból. Az pedig hogy "genderellenes" vagy, ami alatt nem tudom pontosan mit értesz, az eg, kirekesztő hozzáállás, ami ugye tipikus fideszes vonás, hiszen ahogy fent írtam, ők kirekesztik a másként gondolkodókat.
2024. febr. 25. 08:02
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
Genderlobbi rekeszt ki legjobban,ha közlöd,higy amúgy 2 nem van,nem 173 náluk alap a kirekesztés,ha szerinted férfi és nő kapcsolata a természetes nem a mikro kisebbséget alkotó melegek akik evoluciós zsákutcák mivel nem szaporodnak.transzikról nem is beszélve,kirekesztenek ha megmondod hogy ha szarvat műtett a homlokára nem lesz unikornis :)
2024. febr. 25. 09:01
 17/38 anonim ***** válasza:
90%

Mégis mit2lesz természetes az ami a természetben van, és mitől lesz nem természetes az, ami a természetben van?

Olyan hülyeség ez az érvelés, teljesen egyértelmű, hogy neked ez tetszik, az meg nem. De ennek semmi köze a természetességhez.

2024. febr. 25. 09:25
 18/38 anonim ***** válasza:
#16 nincs 173 nem, még a nyelv is ismer pl semleges nemet. Amire te gondolsz, az a szexualitás, de abból sincs 173. Igen, sajnos az érvelésetek mindig a túlzasoknál hal meg. Nem, nincs költői túlzás, nem vag, költő.
2024. febr. 25. 10:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Írhattam volna hibást is vagy nem normálist csak akkor megint megsérti valaki kényes lelkét. Kétfejű borjú ,meg a 3 lábú kutya is természetes csak nem normális és zsákutca. Lehet attól még simogatni a buksijaikat csak ne találjuk ki, hogy ez így jó és szép, mert más :D Rendellenes.

Szexualitás sincs 100, ez is egy végtelen ostoba propaganda része. Ezek miatt műtetik át magukat a fiatalok aztán mikor megbánják ,-mert attól nem leszel nő, ha levágatod a pötsödet,csak egy roncsolt ember- lesznek öngyilkosok. Staisztika. Nem értem azokat az embereket akik ezt jónak tartják és védik a hülyeséget, mint ostoba jódolgukban megveszett emberek agymenését.

De nem ez a téma, szóval normalitást leginkább a Mi hazánk képviseli idehaza, fidesz csak nagyjából a felszínen, de a pedo ügyek után nem sok kétség marad, hogy ezek csak szavak. Balosok meg a teljes elfajzást támogatják. Fekete Győr szó szerint bevalotta , hogy dragqueeneket küldene az óvodákba, visszakereshető az interjú. Akik elbaxott gusztustalan beteges lelkű bóhoc pedofilokat ráengednének a kisgyerekekre, azok sajnos gonosz emberek.

2024. febr. 25. 15:43
 20/38 anonim ***** válasza:

Teljes káosz ez a komment, reagálni is elég nehéz rá.

Még mindig eléggé úgy tűnik, hogy csak a saját véleményed alapján kiáltasz ki bűnösnek dolgokat. Még mindig nem világos, mi a rendellenes, hibás vagy nem normális, azon kívül, hogy neked nem tetszik.

A transzneműség pedig nem szexualitás, a nevében is benne van, hogy az a nemi identitáshoz kapcsolódik. Az pedig nagyon jó, hogy aggódsz értük, de én azért kíváncsi lennék tőled egy statisztikára, hogy pontosan hányan lettek öngyilkosok, mert nemvaltoztato műtéten estek át. Aztán meg azt is megnezhetjuk, hogy hány százszor többen lettek öngyilkosok, mert nem éltek elfogadó társadalomban és nem volt lehetőségük nemet váltani, sorstarsakkal érintkezni, egyáltalán információt kapni az állapotukrol, azon kívül, hogy te a mi hazánk hirleveled olvasva eldontsd róluk, hogy selejtesek, hulladékok, minek élnek.

A momentum annyira balos, amennyire te épelméjű, a drag queen pedig nem pedofil.

2024. febr. 25. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!