Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik politikai táborba...

Pretorius25 kérdése:

Melyik politikai táborba sorolja egy ilyen ember magát?

Figyelt kérdés
Fehér bőrű, heteroszexuális, római katolikus vallású, középkorú, vidéki, házas, két kiskorú gyermeket nevelő férfi. Aki ellenzi a lopást, a pedofíliát, a homoszexualitást, a bevándorlást, a vendégmunkások behozatalát, az aksigyárakat, kínai egyetem, mini dubaj stb. jellegű távol keleti beruházásokat, ellenzi az önkényt, a propagandát, és a karaktergyilkosságokat. Aki támogatná a halálbüntetést, a szibériai bérrabtartást, a nemi erőszakot elkövetők kasztrálását, támogatná Magyarország európai ügyészséghez csatlakozását, és az ügynökakták nyílvánosságra hozatalát. És az Orosz - Ukrán háború kapcsán a megtámadott féllel érez együtt, nem pedig a támadóval!

febr. 21. 18:55
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
52%
Mi Hazánk
febr. 21. 18:59
 2/38 anonim ***** válasza:
67%
Mi Hazánknak még egy szavazat ,bár nem tökéletesen illik rá, csak 90%-ban, de szerintem senki sem 100% ban hozza az adott párt aktuális programját.De miért a kérdés? Nem tudod kire szavazz majd?
febr. 21. 19:05
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Na a mi hazánk azért nem mert az Putyinpárti.
febr. 21. 19:06
 4/38 anonim ***** válasza:
53%

Kiegészíteném az 1. hozzászólásomat.

Leginkább Mi Hazánkra illik a leírás, viszont van pár dolog amit ne várj tőlük. Európai ügyészséghez aligha akarnának csatlakozni, főleg hogy Huxit népszavazást tartanának.

"És az Orosz - Ukrán háború kapcsán a megtámadott féllel érez együtt, nem pedig a támadóval!"

Hát... inkább orosz pártiak.

Szóval nincs olyan párt, ami 100%-ban teljesítené ezeket a kívánságokat.

febr. 21. 19:09
 5/38 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen párt.

Az első mondatodban leírtak alapján néhány ellenzéki párt játszana. Ez kb. a fideszre, mszp-re, dk-ra és mihazánkra nem igaz csak.

Viszont a 2. mondatod meg a mihazánkra igaz kb. csak.

A 3. mondatod meg összellenzéki, viszont a mihazánkra, fideszre nem igaz.

Szóval ha ez alapján akarsz mérleget levonni, illetve normális méretű pártra is akarsz szavazni, akkor a momentum. Ők még 5% felett vannak és 3-ból 2 mondatodnak megfelelnek.

febr. 21. 19:10
 6/38 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az eddigi válaszokat! A Mi Hazánk szimpatikus volna, de mivel ugye ki akarnak lépni az EU-ból, és tényleg inkább orosz oldalra húznak, ráadásul sok irányból hallom hogy a Fidesz szatelitpártja, ezért nem hiszem hogy számomra jó választás lenne. A kérdést azért tettem fel, mert ahol megnyílvánulok a saját gondolataimmal, véleményemmel, hol azt kapom hogy " ro..dt libsi ( holott nem vallom magam annak ) hol azt, hogy Fidesz bérenc!( pedig sosem szavaztam a Fideszre, mégis megkapom!) Tehát minden oldal mondjuk úgy kitaszít, és én így nem találom a helyem. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így egyedül az országban!
febr. 21. 19:23
 7/38 anonim ***** válasza:
Ahány ember annyi féle.
febr. 21. 19:26
 8/38 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Szélsőjobboldali, mert egy szélsőségesen hierarchizált társadalmat kíván.
febr. 21. 19:30
 9/38 anonim ***** válasza:
Ez a 21. Század, nyilván vannak liberális és konzervatív, jobboldali és baloldali gondolataid is. Mivel az interneten egy adott kérdésben nyilvánulsz meg, egyértelmű, hogy az a kérdés alapján skatulyaznak be.
febr. 21. 19:45
 10/38 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a skatulyákat. Ha egyvalamibel nem értessz egyet a Fideszesekkel, egyből libsi vagy, ahelyett hogy azt mondanák hogy " Ok! Minden ember más! " Nem! Egyből oda vagy skatulyázva! Ha meg a gender ellen szólalok fel, de más dolgokkal meg egyetértek, egyből Fideszes agyhalottnak vagy titulálva! Holott csak konkrétan azzal az egy dologgal kapcsolatban mondtál ellent!
febr. 21. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!