A vörös csillagos kommunista Thürmer Gyulát miért nem tartoztatják le amikor önkényuralmi eszmét népszerűsít a közösségi médiában? Ha egy másik ember Hitlert éltetné, akkor már börtönbe n lenne van egy olyan érzésem.
Figyelt kérdés
jan. 12. 08:52
1/7 anonim válasza:
Miért kell hülyeségeket beszélned? Semmi ilyet nem csinált.
3/7 anonim válasza:
Ez pedig jogos amit a kérdező mond. Ha a náci pártokat betiltottuk akkor a kommunista pártokat is be kéne, hiszen ezek magát az államformát akarják megdönteni és a saját képükre formálni.
4/7 anonim válasza:
Elviekben egyetértek zsidó lánnyal. De gyakorlatban Thürmer Gyula nem kavar sok vizet, és ami vizet kavar még néhány 70-es években ragadt aggastyán elvtárssal, az is inkább megmosolyogtató, mint félelemkeltő.
5/7 anonim válasza:
Az egy dolog hogy nem kavar sok vizet, de totalitárius ideológiák képviselőit nem kéne hagyni hogy elinduljanak a választáson. Ne legyen se náci párt, se kommunista párt, se muszlim párt, ezek valójában az államformát akarják megváltoztatni, a demokratikus berendezkedést megszüntetni. Ez elvi kérdés, hogy ilyeneknek nem adunk teret.
6/7 anonim válasza:
"Ha egy másik ember Hitlert éltetné, akkor már börtönbe n lenne van egy olyan érzésem."
Kamu. Én harminc éve éltetem Hitlert és még sosem voltam börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!