Az ellenzék és szavazóik tényleg úgy gondolják, hogy a fideszesek sértegetése elhozza nekik a Kánaánt, szimpátiát és a győzelmet bármikor is?
Szerintem már nagyon rég pont ez okozza, ez a magatartás, a fidesz 2/3-ot.Ezzel csak összezárást váltanak ki a fidesz táborból. Már régóta ezért nyernek, úgy gondolom. Ezt tényleg nehéz az ellenzéknek megérteni?
Aztán 4 évente jön a sopánkodás, hogy mennyi balhé volt és mégis megint 2/3. Önkritika esetleg?
"Sokáig nyomod a hülyeséget, még én is fideszes leszek. Idióta"
Ha bármiben tévednék, akkor cáfolnál, de kiderült, hogy hazudtál, így nem is próbálsz megcáfolni... Szánalmas...
"nektek az is sz@r, aki egyforma rosszra hozza ki a ti köpedelem gittegyleteteket a fidesszel"
Ez eddig lehetett egy lehetséges álláspont, ha tudnál olvasni, akkor felfogtad volna, hogy ez a mostani pedofilos ügy, ami jól mutatja, hogy a pedofidesz olyan szinteken van, ami miatt egyértelműen eldönthető, hogy melyik a jobb vagy rosszabb.
"így van, semmivel sem jobbak, hiába vergődsz itt."
Akkor tessék bizonyítani. Nevezd meg a pedofilt, akit kiengedtek az ellenzékiek.
Na, ennyi gerinced legyen, hogy ebbe beleállsz, ha már ezt állítod.
"ez az általad méltattott lefizetett ellenzék is ugyanolyan"
Ja, azért kell Hadházy-t szomszéd gyilkosnak elhordani, mert le van fizetve. :DDDDD
"de abból, hogy ti mindenkit lehülyéztek, ha nincs igazatok,"
Bocs, ez tárgyi tévedés, azt hülyéztem le, akinek BIZONYÍTOTTAN nincs igaza.
Hogy lenne ugyan olyan rossz az aki nem lop, nem hazudik, nem csal, mint a fidesz, aki lop, hazudik, csal?!?
Te valami fideszes propagandista vagy kérdező, vagy simán csak ostoba?
Hát ezek után én tuti bárkire inkább szavazok mint a fideszre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!