Az ellenzék és szavazóik tényleg úgy gondolják, hogy a fideszesek sértegetése elhozza nekik a Kánaánt, szimpátiát és a győzelmet bármikor is?
Szerintem már nagyon rég pont ez okozza, ez a magatartás, a fidesz 2/3-ot.Ezzel csak összezárást váltanak ki a fidesz táborból. Már régóta ezért nyernek, úgy gondolom. Ezt tényleg nehéz az ellenzéknek megérteni?
Aztán 4 évente jön a sopánkodás, hogy mennyi balhé volt és mégis megint 2/3. Önkritika esetleg?
2. Van egy kis különbség. Beleolvastam mindenféle lapba. A fideszesek általában annyit írnak, hogy libsi. Egy két kivétel volt, mikor nagyon durva írásokat láttam ott.. Viszont az ellenzéki térfélen minden portálon mindenkinek és mindenre az a válasz,aki nem ért velük egyet, hogy "birka, pedofidesz".
Szerintem ez nagyon hányingert keltő és én sokkal mocskossbbnak látom ettől az ellenzéket és emiatt a magatartás miatt valóban őket nagyobb birkának gondolhatja egy kívülről szemlélődő. Aki másban meglátja a szálkát, de magában a deszkát sem.
Én is csak beírtam kutyapártos szavazóként a 444-re. Egyből jött ez a duma és kb minden második mondat ez volt ott és a telexen is. Hát nem tudom, de nekem nagyon szimpi. Ha én fidesz szavazó lennék, nem az jutna eszembe, hogy ezekre szavazzak, hanem, hogy azértis ott leszek és leszavazok a fideszre.
De nekem ígyse jut eszembe. Nekem is nagyon jó helyre megy a vicc pártos X. Ezek a jellegű kommentek már többször megerősítettek ebben
Él az utcánkban egy idős néni, se kutyája, se macskája, van egy családja, de a gyerek kiment külföldre és évek óta nem hallottunk felőle. A néniről azt kell tudni, hogy nagy Orbán hivő, még ma is, gyerekkoromból emlékszem, mikor még viháncoltabb korban volt, hogy minden választásnál járt kopogtatni a szomszédokhoz a fidesznek, meg kampányolni. Ott tart ma ez a néni, hogy -bár nem tudni biztosan, de az utcabeliek szerint emiatt- úgy összeveszett a saját fiával, hogy az a környékére se néz. Annyi a nyugdija, hogy szó szerint a csekkeit tudja csak befizetni -hozzáteszem, hogy ő tényleg majd megfagy, mert szinte alig fűt-, bevásárlásra, már nem futja neki, faterom, meg az utcabeliek szoktak segiteni neki, hogy egyáltalán legyen, mit ennie, de én nagy ritkán, mikor találkozok vele, csak annyit hallok, hogy ugye, a Viktorra szavazol?
Egy idős emberről van szó, én leszek az utolsó, aki sértegeti őt, de ne csodálkozzon senki, hogy itt tart az ország.
Aki a fideszre szavaz jó ember nem lehet.
De nincs bajom velük. Tönkreteszik az országomat, elüldözik a gyerekeinket, meggyűlöltetnek minket a szövetségeseinkkel, ellopják a támogatásokat, stb.
De persze nincs bajom velük.
Rossz emberek, ostobák, cinikus hazaárulók, de ennyi.
Nincs bajom velük.
Szabadon engedik az embercsempészeket, a pedofil-pártolókat, de ennyi.
Nincs bajom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!