Mikor fogja fel végre a magyar ellenzék, hogy sértegetéssel ellenséget lehet szerezni, nem szövetségest?
Tudjuk hogy nem fogsz,meg is lesz az újabb 2/3.
Csak akkor majd ne a fidesz szavazóit szidd a párttal együtt.
Nekem az tetszett a legjobban, mikor az a félőrült MZP ilyet szólt: "A vidéki emberek délelőtt 10-kor már részegek."
Erre nagyon sokan megsértődtek. Namost én laktam falun, több mint 20 évig, láttam mi van ott, lássuk be, nem alaptalan MZP kijelentése.😆 Mikor annó bevezették, hogy boltzár van vasárnap, a tulaj kinyitotta a falusi kisboltot reggel 7-9-ig, csak azért, hogy a keménymagnak meglegyen a reggeli tüskéje.😆
Kérdező, te szavazz csak csak a tolvaj hazug fideszre. Az a te természetes közeged. A bolsevik rákosi és kádár kor szellemi örököseinek közössége.
Ott megmondják miről mi a véleményed és akár behunyt szemmel is megsértődhetsz amikor lebiráznak. Holott mindenhol mások véleményét idézed. Kérdésben, kommentben.
Amúgy nekem az, amikor annó falun laktam, régi szép idők, pláne a '90-es évek.
Ahol én laktam, ott nem 5 ember ivott az 500-ból, ez az arány még viccnek is rossz. De legalább mindig jókedv volt.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!