Mit várnak az ellenzéki politikusok és szavazók a fideszre szavazók sértegetésétől ? Mi az elképzelés ?
Az ellenzéki szavazók nem fognak megfagyni ? Szerintem az hogy ki fog megfagyni nem pártállástól hanem vagyoni helyzettől függ.
Ha MZP lett volna a miniszterelnök akkor ő nem törölte volna el a rezsicsökkentést ? Ha jól tudom ő már a választás után eltörölte volna.
Szóval ha MZP lett volna a miniszterelnök akkor biztosan eltörlik a rezsicsökkentést így meg csak talán. Szerinted.
Előfordult már bizony hogy sértegettünk ellenzéki szavazókat, csak az a probléma, hogy mi nem szorulunk ellenzéki szavazókra a győzelemhez, ti pedig rászorultok a fideszesekre.
Az hogy a szavazók lehülyézik egymást a fórumokon nem új dolog.
De a politikusok részéről eddig még nem tapasztaltam ilyen mértékű támadást. Ez már a kampányban elkezdődött, aztán a fidesz győzelem után még fokozódott.
Mit gondolnak ezek a sétegető politikusok ? Nincs jövőképük ?
Ha egyszer kormányra akarnak kerülni sok olyan ember szavazatára is szükségük lenne akiket most megalázó szavakkal illetnek.
A fidesz pedig 4 év múlva elő fogja szedni az elmúlt hetekben elhangzott ellenzéki nyilatkozatokat, hogy felfrissítse a szavazók emlékezetét.
#4 Elvileg ti egy felsőbbrendű faj vagytok. Akkor miért nem tudtok példát mutatni a bunkó parasztoknak, akiknél annyival különbnek tartjátok magatokat?
Amúgy én igenis beszólok a fideszeseknek is, ha ocsmány a stílusok. A másik oldalon semmi ilyet nem látni.
en nem fogok megfagyni, de a lefizetett ciganyok a putri falvakban igen. (bar nem, mert azok fat lopnak), illetve a csolatasu demens nyugdijasok vagy ehenhalnak mert farhatra se lesz eleg a nyugdijuk, vagy megfagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!