Az ellenzék és szavazóik tényleg úgy gondolják, hogy a fideszesek sértegetése elhozza nekik a Kánaánt, szimpátiát és a győzelmet bármikor is?
Szerintem már nagyon rég pont ez okozza, ez a magatartás, a fidesz 2/3-ot.Ezzel csak összezárást váltanak ki a fidesz táborból. Már régóta ezért nyernek, úgy gondolom. Ezt tényleg nehéz az ellenzéknek megérteni?
Aztán 4 évente jön a sopánkodás, hogy mennyi balhé volt és mégis megint 2/3. Önkritika esetleg?
"Ezért lesz a 2. erő a Mi hazánk 2026-ban.."
😅🤣 A jobbik is az volt 18-ban, aztán mire mentek vele. Meg a balosokra akkor is többen szavaztak összesen. Vegyük a legutóbbi választást. Szerinted a mihasznákra valaha is leszavaz 1,9 millió ember?
21. A DK-való ti mit értek? 😆 Kár az ellenzéki összefogással jönni, ha külön indulnának, a többség el se érné a parlamenti küszöböt. A Mi Hazánk simán eléri és nem kell összebútorozzon senkivel. A jobboldali szavazó 2x annyi, mint a libernyák. Ez a helyzet. Jobb ha elfogadjátok, különben sokszor fogtok még pofára esni. Ráadásul nem Budapest Magyarország szerencsére, így nem az LMBTQ pesti homárok fognak a kérdésről dönteni.
Ebből is látszik, hogy a libsik nagyon nem szeretik a kritikát, de ők nagyon szeretnek másokat kritizálni.
Ugyan én semmi ilyet nem hallottam, hogy ilyet mondott volna MZP, hogy "félnek, mert lógni fognak", de tegyük fel igaz, amit írsz. Nos én szivesen látnám a Fidesz vezető politikusait egy kötélen himbálózva. Megérdemelnék, aztán vinném a darts nyilakat, és még dobálnám is őket.
#20 Már megint hazudtak neked. Nem ezt mondta MZP, direkt végig hallgattam az egész beszédét. Ezt mondta szó szerint:
"Ők félnek attól, hogy lógni fognak, mi biztosak vagyunk benne hogy BUKNI fognak".
Ha nekem ennyit hazudna a pártom, vagy annak az "újságírói", én biztos nem szavaznék soha többet életemben arra pártra. De ti direkt szeretitek, ha átvernek benneteket.
"Rosszul vagy összerakva. Nem minden ember pedofil."
Inkább te vagy rosszul összerakva, mert nem tudsz olvasni. Sehol nem írtam, hogy minden ember az. (Bár egyébként ha megnézed Radics Peti egyik friss videóját, akkor abban kapott olyan fideszestől üzenetet, aki azt állította, hogy mindenki kicsit az.)
"Ha szerinted a fidesz minden szavazója az, akkor az téged minősít."
Nem ez volt az állítás, kedves idióta. Sőt, K. Endre sem pedofil volt.
Itt arról van szó, hogy a pedofidesznél ez nem az első eset volt, hogy valakit, aki pedofil vagy pedofilt védett/segített azt párt szinten védtek. Ez Kaletával indult, most pedig K. Endre jött.
Vagyis objektíven ki lehet jelenteni, hogy a fidesz mint párt a pedofilokat védi, támogatja. Még egyszer, nem pedofilok maguk, csak ha valaki fideszes és pedofil ,akkor szívesen bevédik.
És ha egy párt szavazó támogatja ezt a magatartást, vagyis a pártra szavaz, hogy pozícióban maradjon, akkor nem pedofil lesz, hanem pedofil támogató/védő. És ez objektíven igaz.
"Abban lehet valami, hogy a legtöbb liberális hazaáruló, ha a nemzetközi politikát nézzük, meg ha azt nézzük, hogy valaki a saját országát jelentgetik fel az EU-ban"
Érvelési hiba, kedves idióta. Nem az országát, hanem a kormányát, amit azért tesznek, mert hazafiak és azt szeretnék, ha pl. az EU-s pénzek az emberekhez jutnának és nem politikusokhoz.
Ennél hazafiasabb lépés nem igazán van.
"Közben pedig ellene is nyomozás folyik"
Ez megint érvelési hiba. Azért mert X keze szaros, még nem lesz a tied tiszta.
"Azért ne nézzétek hülyének a Kutyapártos szavazókat. Ők sincsenek sem a fidesszel, sem az ellenzékkel, mert látják, hogy egy kutya"
Ha ezt látják, akkor bizony hülyék.
Azt láthatják, hogy nem vállalható nekik egyik se. De ha nem tudják megmondani egyértelműen, hogy melyik a rosszabb, főleg azután, hogy a pedofidesz mint párt védett be egy pedofilt, akkor nagyon ostobák az mkkp szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!