Nem értek egyet a Fidesszel, de nem szimpatikus az ellenzék. Így, ha kötelező lenne szavazni, akkor esélyes, hogy a Fideszre húznám az x-et. Vajon hány szavazatot kaphatott a Fidesz azoktól az emberektől, akik így gondolkodtak, mint én?
19
"Én nem szavaznék pl a fideszre, csak akkor"
Tehát fideszes vagy.
"ott a helyed brüccelbe és te is csúszkálhatsz ereszekről"
Ez szintén pedofideszes ügy volt nemigaz?
"atomerőmű =naperőmű"
Te egyiknek sem érted a működését. Ez a fogalomzavar mennyiben károsította a magyar közéletet? És kisfiúk erőszakolása éférfiak által, őket pedig a legfelsőbb vezetés védelme? Bocs, de hányok a pedofidesztől...
22 Orbán kikapott 1990, 1994, 2002, 2006. A győzelmének oka az emberek félrevezetése, amióta u2/3-al leuralt a médiát és évi több 100MRD megy el propagandára. Ennyi. Semmi más.
Az eredményei alapján az első jobboldali mdf kormány kudarcaihoz mérhető. De ő még hazaáruló, orosz kutya.
Most kiderült, még a pedofiliát is támogatják. Az ország javának ez már nem fért bele, júniusban megmutatjuk az összes pedofideszesnek is, itt a vége gyerekek megbecstelenítésének. ELÉG VOLT, soha többé pedofidesz!!!
Én ezeket sose értettem meg, ha nem értesz egyet a Fidesszel miért rájuk szavaznál? Ennek a kimenetele biztos, míg ha másra szavazok, esélyt adsz a változásnak.
Nekem ez olyan, mint benne ragadni egy rossz kapcsolatban vagy rossz munkahelyen egy váltás helyett. Komolyan, magyarázza el nekem valaki légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!