Nem értek egyet a Fidesszel, de nem szimpatikus az ellenzék. Így, ha kötelező lenne szavazni, akkor esélyes, hogy a Fideszre húznám az x-et. Vajon hány szavazatot kaphatott a Fidesz azoktól az emberektől, akik így gondolkodtak, mint én?
#5 Te nem tudod mit jelent liberálisnak lenni, a fogalmat sem ismered. Ugyanis a nyugat liberális. A kelet nem.
Nyugati szabadságban felnőve keleti hazug propagandát élteted.
Megoldás: költözés. Viszlát!
Az nem megy, hogy az évszázadok alatt felépített emberi szabadságot próbálod az elnyomó rendszerek szlogeneivel tönkretenni.
Ha az ellenzék alatt a balliberális pártokat érted, akikhez ha jól értem, ide tartozik a Momentum, DK, Jobbik, MSZP, stb. akkor igen, nincs egyetlen szimpatikus arc sem köztük!
Főleg akkor nincs, ha a szavazóit odaveszem, akik felhasználják a mostani botrányt arra, hogy gyűlölködjenek a kormány ellen. Ami történik az nem emberi kommunikáció, nem sokra vagyunk a 2006-os zavargásoktól, amiket szintén elítélek.
Rajtuk kívül;
Toroczkaira talán szavaztam
volna, de a Novák-Dúró házaspár miatt inkább nem.
Vona Gábor visszatért a politikába, de nekem súlytalannak tűnik, mintha ott sem lenne.
11#
Költözzél te.
Köszönöm, nem kérek liberális diktatúrát meg lmbt rendszert.Mindent megteszek ellene, amit tudok.
Nem kell lmbt propaganda.
Hamarosan szigorodni fog a törvény, majd meglátod.
"Hát aki nem talál az ellenzék között egy szimpatikus arcot, aki az undormány fidesszel felvenné a versenyt, az nem is keresi"
Hiába van egy egy szimpatikus arc, ha egy csomagban indulnak a sok trágyával. Nem fogok olyan süteményt venni a pékségben, ami valójában díszdobozba rejtett kaki!
Már elnézést, de ti a fidesz csúcsáig érő pedofil ügyet, ahol gyerekeket copattak meg dugtak seggbe, homo fideszes pedofilok, melyek miatt később gyerek öngyilkos is lett, csak a fidesz elleni hergelés???
Mi van? Ti hol voltatok az elmúlt 15 évben? A fidesz minden ellen hergelt, ráadásul kamu alaptalan vádak alapján.
És igen, liberális demokráciába születtetek, ha nem tetszik, költözzetek. Van, akinek meg nem tetszik az illiberális diktatúrába születés, ő meg jöhet a helyetekre. win-win helyzet
Nehogy már az egész világot át akarjátok egyformára változtatni!!
Irány É-Kórea, ott van csak csúcsre járatva az orbáni rendszer! Sok sikert!
Mellesleg a Momentum egy fiatal értelmiségiekből álló párt, nyilván vannak benne jobbak és rosszabbak, de politikailag tiszta a kezük.
Nehogy már kérdés legyen, hogy kivénhedt hazaárulókat kire cseréljünk???
muhahahahaha
De akinek senki sem jó, annak ott az MKKP. Szívesen.
"Nehogy már kérdés legyen, hogy kivénhedt hazaárulókat kire cseréljünk???"
Nem kérdés, induljanak külön a DK, MSZP kompániától és akkor számításba jöhet, hogy leszavazzak rájuk, ha normális programmal indulnak és az én nézőpontomat is képviselik (ez utóbbi sajnos még nagyon nem teljesül).
16. ti vagytok kevesebben. menjél te. ott a helyed brüccelbe és te is csúszkálhatsz ereszekről.
Én nem szavaznék pl a fideszre, csak akkor, ha azt látnám, hogy a "libsi, globálista ellenzéknek van bármi esélye kormányra kerülni ... Ez a veszély jelenleg sem fenyeget és nem is fog.
Mert nagyon visszataszító az ellenzéki szavazók stílusa : birkázás, pedofideszezés... Hogy minden szavazóra rásütik ezt a bélyeget... Ilyenkor jön a csakazértis.. Én nem csodálkozom, hogy lassan 4/5 lesz.. 2026-ban ismét simán kikapnak.... Mondom ezt úgy, hogy semmi közöm a fityeszhez.
" Mellesleg a Momentum egy fiatal értelmiségiekből álló párt, nyilván vannak benne jobbak és rosszabbak, de politikailag tiszta a kezük." =>ezen felröhögtem, atomerőmű =naperőmű meg a sok idióta duma, ami pl elhangzik cseh katitól meg pottyonditól és donáthtól... az egész romentum vezérkartól... XD
"Mert nagyon visszataszító az ellenzéki szavazók stílusa : birkázás, pedofideszezés... Hogy minden szavazóra rásütik ezt a bélyeget... Ilyenkor jön a csakazértis.."
Csakazértis birka és pedo maradsz? Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!