Nem értek egyet a Fidesszel, de nem szimpatikus az ellenzék. Így, ha kötelező lenne szavazni, akkor esélyes, hogy a Fideszre húznám az x-et. Vajon hány szavazatot kaphatott a Fidesz azoktól az emberektől, akik így gondolkodtak, mint én?
Szerintem, nagyon sokat.
Én viszont már nem szavazok a Fideszre, inkább az MHM-re.
Olyan pártra, ami liberális, lmbt párti,nemeket akarja felvizezni, olyanra sohasem szavaznék, akkor sem ha atomcsapással fenyegetnének.
Az Ellenzékben az a baj, hogy valahogy túl gyűlölködőek. Nyilván a Fidesz média sem piskóta, de at Ellenzékben a folyamatos vereségek miatt nagyobb frusztráció van.
Parlamenti vitában is megfigyelés, hogy a fideszes képviselők nyugodtabbak, őket nem kell fegyelmezni.
A szavazókról nem is beszélve.
Hát aki nem talál az ellenzék között egy szimpatikus arcot, aki az undormány fidesszel felvenné a versenyt, az nem is keresi, sőt!
Igazából a migatyánkon és lmp-n kívül csak jobb választás van. Sajnos a fidesznek már 2 fiókpártja is van.
Addig totojáztok, amíg a fidesz lesz az ellenzék is majd akkor választhattok :D
A mostani pedofil ügy, ami 99,9999%, hogy csak a jéghegy csúcsa és mint tudjuk, a jéghegy sokkal nagyobb a víz alatti nem látható, mint a víz feletti látható része.
4#
Nem szavazunk liberális pártra.Az általad említett "igazi" ellenzék között meg csak ilyenek vannak.
“ Az Ellenzékben az a baj, hogy valahogy túl gyűlölködőek. ”
He? 2010 óta fideszes gyűlöletkampány van minden és mindenki ellen is. A fideszesek sehol nem tűrik a nem fideszeseket.
“ Parlamenti vitában is megfigyelés, hogy a fideszes képviselők nyugodtabbak, őket nem kell fegyelmezni.”
Ja hogy a becsicskított szavazógépek kussban megszavaznak bármit? Az ám a rend és a fegyelem. Mint sztálin alatt.
“ A szavazókról nem is beszélve.”
A 2006-os fasiszta puccskísérletre már nem emlékszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!