Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel a tegnapi hösökterei...

Ezzel a tegnapi hösökterei bohockodással mit értek el?

Figyelt kérdés
febr. 17. 07:31
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%

"Mihez képest kevés? A birkamenet nyuggerei 1 misit sem tudnának összetákolni"

Mondjuk oszd már le a jelenlévőkkel, aztán kijön egy hoki összeg.

Az meg hogy mit csinál a fidesz senkit nem érdekel.

Erről beszélek 😁

febr. 17. 09:27
 32/47 anonim ***** válasza:
78%
Igen, tudjuk, hőzöngő csőcselék volt, ellentétben 2006 hős forradalmáraival! Persze.
febr. 17. 09:27
 33/47 anonim ***** válasza:

Az is zavar.

Mostmár van miről beszélni. 🤣🤣🤣

febr. 17. 09:30
 34/47 anonim ***** válasza:
24%

"Az ilyennek hiába beszélsz, amit az ő pártja csinál, az mind szép és jó, közben meg észre se veszi, hogy ugyan olyan, mint a fidesz, csak pepitában."

Oké, a napi dk-s "érvelést" hallottuk.

"Az is zavar."

Akkor ez már egy közös kiinduló pont. Ez után azt nem értem, hogy miért nem tartod elképzelhetőnek, hogy azzal a bírósággal valami nem stimmelt? Nem lehetséges, hogy mégiscsak ártatlan volt K.Endre?

Nem mondom, hogy az volt, de egy vizsgálatot megérne! Tisztázzák ki minden részletét ennek az ügynek és takarodjon az összes érintett, aki sáros!

Én K.Endre helyében nem hergelném tovább a népet a nyilatkozataimmal, ha bűnös lennék! Szerinted ez így logikus részéről?

febr. 17. 09:34
 35/47 DK-s ***** válasza:
54%

Bemásolom egy másik kérdésnél adott válaszom:

Mondja meg nekem valaki, hogy mi értelme volt ennek?

Miben különbözött ez, bármelyik ellenzéki tüntetéstől?

Mi volt egyáltalán ebben a "tüntetés"?

Összegyűltek, pár szónok megcsillantotta a szónoki képességeit, a tömeg meghallgatta, majd mindenki szépen hazament. Fogalmazott meg bármelyik szónok, bármilyen célt?

Nem.

Eközben a kormány a biztonság kedvéért bebiztosította a fidesz-székházat, hátha valamelyik buzgómócsingnak elgurulna a gyógyszere, de felesleges volt. Ez az egész "tüntetés" milyen eredményt akart elérni? Mi célja, vagy értelme volt? Kielégítette a szervezők szereplési vágyát? Mert más értelmét nem találom. A kormányra semmi fenyegetettséget nem jelent, semmi kényszerítő erővel nem bír, semmilyen formában. A fidesznek pedig mindig is vastag volt a bőr a p'fáján, ettől nem fogják úgy elszégyellni magukat, hogy bármit is lépjenek. Kimehetnek egymillióan is akár. Amíg csak a szájtépés megy, a kormány xarik rá, és minden marad a régiben.

febr. 17. 09:38
 36/47 anonim ***** válasza:
60%

Na, ilyen se volt még, hogy a DK nevezetű felhasználóval egyet értettem.

Minden szava igaz, OsváthZsótika tudott szerepelni, aztán ennyi

febr. 17. 09:46
 37/47 anonim ***** válasza:
75%
@3 Az ország valóban nem Budapest, de a főváros és Pest megye termeli a GDP 50%-át. Budapest nélkül nincs magyar gazdaság.
febr. 17. 10:10
 38/47 anonim ***** válasza:
75%

Az a gyanúm, hogy K.Endre ügyét azért nem vizsgálják újra, mert az elítélése is politikai megrendelésre történt, valószínűleg egy fidesz közeli nagykutyát felbosszantott azzal hogy nem akart falazni az igazgatónak, aki szintén fideszes volt, ezért hagyták bebukni Katinkáékat, mert sokkal mélyebbre vezetnének a szálak. A sors iróniája lehet, hogy valszeg pont azért ítélték el, amit meg kellett volna tennie...

Nagyon sok a "valószínűleg", de így lenne értelme ennek az egésznek. A fidesz nem akar még nagyobbat bukni azzal, hogy a belterjes alapkövek huncutságai netán a napvilágra kerülnek!

febr. 17. 10:15
 39/47 anonim ***** válasza:
65%

Te bohóckodásnak nevezed azt, mikor többtízezer ember próbál kiállni a bántalmazott gyerekekért?

Beteg a lelked, nem kicsit…

febr. 17. 10:25
 40/47 DK-s ***** válasza:
36%

#36-nak:

Tudod min szoktam "röhögni"?

Azon, hogy téged felpontoztak, attól viszont mindenki tartózkodik, hogy engem értékeljen.

Én vagyok a mumus? 🤣

febr. 17. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!