Ezzel a tegnapi hösökterei bohockodással mit értek el?
Azahriah el sem ment🤣🤣🤣 Ha nem csengették ki neki azt a néhány tíz misit, amit kapni szokott a fellépéseiért, minek menni?
A tömeg nagy része pedig azt hitte, hogy Azahriah koncert lesz. Szerencsétlenek😟
"A Fidesz szigorította a BTK-t, sorra jutnak börtönbe a pedofil bűnözők"
Mint, ahogy már Gyurcsány is hűsöl, ugye? kb ennyire jutnak börtönbe, igen a pedofilok is...
"a hőzöngő csőcselék legalább nem rontanak meg gyerekeket"
Ami azt illeti, pont azt a K.Endrét mentették fel, aki feljelentett egy pedofil nevelőt, amit a szuper független és igazságos bíróságotok felfüggesztettel elengedett (őt meg évekre letöltendőre ítélték).
10: azért azt se felejtsük el, hogy ezek nem feltételen azok a kedves ártatlan gyerekek, akiket a többség elképzel. HHH gyerekekről van szó, akiket a családjuk eldobott, netán bántalmazott. Igaz nekik is járna a biztonságos és szeretetteljes gyerekkor, de sokan közülük már eleve erőszakos viselkedéssel érkeznek az ilyen helyekre, és bizony pont ők zaklatják, erőszakolják meg a gyengébb társaikat. A nevelők sem lehetnek ott mindenhol!
Reggelizni készültem, de a gusztustalan relativizálásod elvette az ez étvágyam…
#19: örülök, hogy segíthettem elrontani a napodat! Szó sincs relativizálásról, abszolút jogos, hogy az igazgatót elítélték, sőt, a másik pedofil nevelőt is el kellett volna (érthetetlen, hogy miért nem történt ez meg, ez nem bántja az igazságérzeteteket?! ja értem, ezt a tényt egyszerűen ignoráljátok)!
K.Endre lehet bűnös vagy ártatlan(!), de senki sem rótta fel neki azt, hogy pedofil lenne, ti meg pedofilnak nevezitek. Ez egy olcsó aljas hazugság, ferdítés!
Pont mint az MSZP/SZDSZ érában, azt hiszitek, hogy ezzel lehet majd választást nyerni, de így egy fokkal sem vagytok jobbak a fidesznél, sajnos ez így nem alternatíva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!