Ezzel a tegnapi hösökterei bohockodással mit értek el?
20, nem csak az övét rontottad el, az enyémet is.
Ehhez már tényleg gyomor kell.
A “béke táborában” már csak így mennek a dolgok. Örülnek ha tönkretehetik valakinek a napját.(Még ha az étvágyáról is van szó.) 😂😂😂
#22: az a gáz, hogy ezzel az ostoba hazug hisztivel nem azt éritek el, hogy a fidesz szavazók netán átszavazzanak a baloldalra, hanem azt, hogy aki eddig nem szavazott le a fideszre, mert gyűlölte a hazugságkampányokat és a NER lovagokat, az is le fog rájuk szavazni, mert ti ugyanazt a hazug szarságot képviselitek, mint ők!
De jó, csináljátok csak a műbalhét, engem nem zavar! Lehet akár minden nap tüncizgetni hazugságokat skandálva, de ezzel egyre jobban lejáratjátok magatokat!
A hozzád hasonlókat soha nem akartuk meggyőzni!
A fidesz magját képző 1-1,5 millió embert nem lehet megmenteni. Egy kormányváltás alkalmával ők lesznek az elvakult kisebbség, aki még mindig hisz az árulónak!
Ti lesztek a jövőbeli dk és én ezt alig várom! 😁
2-3 bohóc idétlenkedett egy sort.
OsvátZsóti meg pökhendi Edina kiélhették feltűnési vágyaikat.
Ennyi.
Jah, meg azaria promózta a koncertjeit.
"A fidesz magját képző 1-1,5 millió embert nem lehet megmenteni."
Csakhogy barátom én nem vagyok ennek az 1,5 milliós klubnak a tagja.
Nyilvánvaló hazugságokkal és csúsztatásokkal pedig nehéz lesz meggyőzni!
Kezdj el érvelni!
Kezdjük ezzel: miért nem zavar, hogy a pedo nevelőt ugyanez a bíróság felfüggesztettel elengedte?!
Ha ezt megválaszolod, akkor utána már van miről beszélgetni!
"Elég nagy bohóckodás lehetett, ha 27 millió"
Hát ez mondjuk elég kevés, de nem baj.
28
Mihez képest kevés? A birkamenet nyuggerei 1 misit sem tudnának összetákolni.
"ezt megválaszolod, akkor utána már van miről beszélgetni!"
Az ilyennek hiába beszélsz, amit az ő pártja csinál, az mind szép és jó, közben meg észre se veszi, hogy ugyan olyan, mint a fidesz, csak pepitában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!