Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak rossz volt a...

A liberálisoknak rossz volt a tegnapi nap?

Figyelt kérdés

Mindenhol magyar színek voltak, megemlékezés, együtt volt a tömeg, együtt volt a nemzet. Nagy a nemzeti összetartás. Minden, ami nemzeti az rossz a liberálisoknak. Azért küzdenek, hogy kiűzzék az országból a nemzeti felfogást. Elmaradott, konzervatív dolognak tartják, ha egy nemzetként gondolkodunk.

Egy identitás nélküli, vegyes-multikultis nemzetnélküli, globalista országot szeretnének.

Szóval most rosszul érzik magukat?

2023. okt. 24. 11:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Igen, valóban rossz nézni, hogy magyar szinek voltak a miniszterelnök beszédénél mindenhol. Vöröscsillag és orosz zászló lett volna ildomos.

Tényleg rossz volt látni.

2023. okt. 24. 11:56
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Imára kulcsolt kézzel imádkoztak Igazmondó Szent Ferenc képe előtt, hogy jöjjön el az ő országa!
2023. okt. 24. 11:57
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Valóban rossz volt látni, milyen átszellemülten hallgatták a békeharcos Viktort a fideszesek. Észre se veszik, mennyire hülyére vannak véve, már bocsánat.
2023. okt. 24. 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a fiderrek azok a "fasiszták" leverését és Szovjetunió győzelmét ünnepelték, vagy a szabadságharcról emlékeztek meg.
2023. okt. 24. 12:08
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem speciel olyan nap volt, mint a többi.
2023. okt. 24. 12:10
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

"Én arra vagyok kíváncsi, hogy a fiderrek azok a "fasiszták" leverését és Szovjetunió győzelmét ünnepelték, vagy a szabadságharcról emlékeztek meg."

Én láttam már olyan fideszes kommentet ami szerint jogos volt az 56'-os szovjet beavatkozás. Nem mondom, hogy ez az álláspont a fidesz táborban többségben van, de néha látni. Durva

2023. okt. 24. 12:19
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hogy van-e még élő 56-os -szerintem már sajnos nincsenek köztünk-, de azt tudom, hogy az én nagybátyám, aki az volt, 2012 -még életében-, már akkor is nagyon rossz véleménnyel volt Orbánról. Kiváncsi lennék, hogy ma mit gondolnának róla. Szerintem semmi jót.
2023. okt. 24. 12:23
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Na ja, tényleg rossz volt hallgatni a moszkovita narancskomcsik siránkozását az imádott Szovjetuniójuk iránt.
2023. okt. 24. 12:35
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

"Nagy a nemzeti összetartás."

Nagy ám, bár valakinek a Fidesz már nem egy párt hanem maga a nemzet.😅😅

2023. okt. 24. 12:47
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Senki nem volt a rezsim mellett.ez inkább gyásznap,és sajnos már nem igazán a múlt, hanem a jelen miatt.
2023. okt. 24. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!