Az egészségügy működése nem hatékony. Elfolyt volna a pénz. Ebből semmit sem lehetett volna venni. Így viszont egy világraszóló tivornya, ünnepség volt.
2023. aug. 21. 13:04
2/15 anonim válasza:
Hatalom fitogtatás. Hogy nesztek adófizetők, ezért dolgoztok évi 6-7 hónapot az államnak.
Sok ember ugyanezt mondta, mint a kérdező.
2023. aug. 21. 13:06
3/15 Ársapkás Alispán válasza:
Nemzethy Giccsparádé
2023. aug. 21. 13:07
4/15 anonim válasza:
Kellett a keleti diktátoroknak a kikapcsolódás. Farokméregetés, farokmutogatás a vénemberek közt.
5/15 anonim válasza:
Az eü. és az oktatás romokban, de Európa legnagyobb tűzijátékát rendezte a kormány.
Tökéletesen mutatja, hogy mi a fontos ennek a kormánynak és mi nem.
Sajnos viszont az elvakult szavazótáborára ez sem fog hatni. Nekik továbbra is minden úgy lesz jó, ahogy Viktor akarja.
6/15 anonim válasza:
A nernek és Lőrincnek hozta pénzt ez is biztos.
2023. aug. 21. 13:11
7/15 anonim válasza:
Ha a DK-ra szavazunk szerintem megszünteti ezt a pénzkidobást és csak a béremelésekre fognak összpontosítani!!
2023. aug. 21. 13:12
8/15 anonim válasza:
Legyünk őszinték: Jó volt.👍😉
2023. aug. 21. 13:13
9/15 anonim válasza:
a sok birkának ez kell, pénzkidobás volt? igen, lehetett volna jobb helyre tenni? igen, van akarat arra hogy kicsit is jobb legyen az emberek élete? nincs, de mit panaszkodunk, erre szavazott a magyar nép, hát egyétek, igyátok amit főztetek
2023. aug. 21. 13:16
10/15 anonim válasza:
"Sajnos viszont az elvakult szavazótáborára ez sem fog hatni. Nekik továbbra is minden úgy lesz jó, ahogy Viktor akarja."
Én liberálisként soha nem szavaztam a "Viktorra", mégis kint voltam a tűzijátékon most is épp úgy, ahogy a korábbi 10-en is. Tök jó lenne, ha nem csinálnátok ebből is politikát, meg Orbán-fóbiát. Nem politikai kérdés a tűzijáték szeretete vagy nem szeretete, az egészségügynek pedig nem pénz, hanem átszervezés és épeszű vezetés kell, mielőtt mégtöbb pénzt pumpálnak bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!