Színfogó kendőnek van értelme vagy csak pénzkidobás?
Én sok éve használom, és szerintem igencsak jó hatással müködik.
Eleve nem drága, és megéri, hogy nem fogják össze vagy szürkítik be a ruhák egymást.
Az volt számomra a döntö, amikor a lányom a fehér mosásba véletlen beletett egy tüzpiros pólót - meg szerencsére színfogót is - és a fehérek nem lettek rózsaszínüek.
A dobozon rajta van, mennyi kell a mosáshoz. Általában 1-2-t teszek a teli gépbe, ha nagyon szines, sokféle, akkor 3-at.
Szerintem semmi értelme. Én szétválogatom a ruhákat. Ha összevárod a mosást és nem mindenfèlét mosol mindennel akkor felesleges.
4-en vagyunk, bőven van mosnivaló, így szétválogatni is van mit.
Ha a kérdezö egyedül él vagy a párjával kettesben, akkor sosem jön össze annyi szennyes egy-egy színböl, amivel te lenne a gép!
Nálunk kb két hét alatt van annyi, hogy fehér -világos szines - sötétebb szines ruhából a gép féligmeddig tele legyen. A színfogó kendö nagyon jó, nem szinezik el egymást a ruhák (pl a piros meg kék a sötétebb szinesbe kerül, és még is mindegyiknek megmarad a szine)
Akik meg ennyire ellen írnak, azok garantáltan nem próbálták soha, nem gondolták végig, hogy nem mindenkinek van több hónapra elegendö ruhanemüje és csak okoskodnak.
Ez csak akkor igaz, ha minden ruhanemüd egy, legfeljebb két színben van.
Akinek 5-10 különbözö színü ruhatára van, annak garantáltan nem lesz meg minden színböl az egy-egy gépnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!