Hogy lehet valaki ennyire arcátlan?
Nem vagyok semmilyen párti, illetve semmilyen vallás hívője sem, de ez már tényleg undorító és gyomorforgató a történtek tekintetében.
"Ha nem mond le jobb vagy, mi van?"
Szerintem nem erre utalt, hanem arra az arcoskodásra amit ez az ember leművel, meg olyanokat mond hogy "nem kér bocsánatot a kegyelemért"
Mert ugye ez egy nagyon jól felhypeolt szó a vallásbam hogy "kegyelem" Hát izé...ő csak kegyelmet akart valakinek...hát mind Isten gyermekei vagyunk..
Na elmész ám te a tudod hova..
Szerintem ez a baj ezzel hogy keresztényi dogmával próbál magyarázni egy krisztusi értelemben véve is alapvetően hibás és bűnös döntést. Főleg hogy itt nem az a lényeg hogy kegyelmet kapott valaki hanem hogy a haverját mentette ezzel akinek ráadásul pár hóbapja lett volna csak hátra. De nem is erről szólt a kegyelem hanem hogy gyakorlatilag tiszta erkölcsit kap az ember. Simán mehet vissza a gyerekek közé.
"Az ellenzék attól még tovább pocskondiázná őt is meg bárkit is. Réges rég nem a gyerekek számítanak, csak a politikai hatalomszerzés és a pénz."
Mi ez a cinizmus? Miért gondolod hogy engem pl az ellenzék érdekel vagy hogy azok mit művelnek? Ugyan olyan szarházi banda az is. Amikor véleményt alkotok valamiről miért kellene mindenképpen vagy kormánypárti vagy ellenzéki szemüvegen keresztül nézni az adott dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!