Nemzetközi megítélésben mi lesz a következménye a Fidesz arcátlan orosz propagandájának és oroszbarátságának?
Elképesztően veszélyesnek tartom, hogy míg az egész világ elítéli Oroszországot addig mi sunyin Ukrajnát vegzáljuk.
Jó tudom ez még a háború előtti retorika azóta talán enyhült az oroszbarát propaganda, de egyrészt az internet és a média nem felejt, másrészt mai napig megtiltjuk, hogy küldjünk fegyvereket Ukrajnának míg minden más szomszédos NATO tagország régóta önti a fegyvereket.
El lehet mondani, hogy árulók vagyunk? Mi lesz ennek a kamikaze akciónak a következménye?
Inkább ezt olvasd el, és gondold át:
"Azt senki nem gondolhatja, hogy Oroszország nem jegyzi meg, ki, hol, és mennyi fegyvert szállított a konfliktus során.
Ez egy olyan kardinális kérdés, ami nem egészen értem, hogy tudja bárkinek a figyelmét elkerülni.
Oroszország akár megnyeri a háborút akár nem, számon fogja ezt tartani. "
A felvetés most nem állja meg a helyét. Nincs semmilyen elszigetelődés. Magyarország is kiáll Ukrajna mellett és elítéli az orosz inváziót. Orbán becsatlakozott az egységes EU politikához, nincs kilógás, ellenkezés.
Annak nincs nemzetközi hírértéke, jelentősége, hogy Magyarország nem szállít fegyvereket Ukrajnába. Ez Brüsszelben sem téma, de szerintem még a kocsmai beszélgetésekben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!