A dél-pesti peremkerületek nem is annyira gázak a nyugati nagyvárosok gettóihoz képest?
https://www.youtube.com/watch?v=OS0d3S0nnuU
Ez itt Bécs gettója, a no-go zónája, az abszolút legalja. Bécs klasszikus Nyugati nagyváros, kb. mindenhol ilyen egy mélygettó Nyugaton.
Minden más csak propaganda vagy a képzeleted világa. Nem tudom, hogy vagy vele, de én szívesebben élnék a videóban látott kerületben mint a Hős utca környékén...
A kölni “gettó”-ban éltem pár hónapig. Állítólag csak Rotterdamban vannak durvább helyek nála.
Én Szabolcs megye, Székely nevű községéből származom.
Nem azt mondom érdekes, hogy esténként tele van fekete, muzulmán emberekkel az utca és nyilván az alsóbb rétegekhez tartoznak ezek az emberek, de valahogy mindig jó fejek voltak velem akárhányszor beszéltem velük.
Az itthoni környezetben szó szerint nap mint nap futnom kellett a busztól a kapuig.
Nagyobb biztonságban éreztem magam ott, mint itt.
3-as
Te éltél már mindegyik helyen, vagy honnan mondod ezeket olyan biztosra?
Ausztriáról, a hanyatló Nyugat klasszikus példa országáról ez volt a legvérfagyasztóbb felvétel amit a Fidesz propaganda gépezet össze tudott hozni egy választások előtt. Ennél durvább képek nincsenek. Pedig a narratíva szerint Bécsben már borzalmas a helyzet, mindenhol megkéselnek a migránsok.
Akkor honnan veszed hogy a többi mind színigaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!