A fideszesek miért érvelnek azzal, hogy nagy a jólét, mert mindenkinek jó kocsija van, miközben azok a "jó" és "új" kocsik külföldről lettek behozva, mert már nem kellenek a nyugati embereknek?
Nyugatról azért hoznak be sokan autókat, mert Magyarországon nincsenek egyszerűen nem kapható elég autó, kicsi a kínálat.
Én is Németországban vásároltam az autómat, 2 évesen.Minden regisztrációs díjjal kutyaf_sszal együtt is olcsóbb volt, mintha Magyarországon vettem volna.
"Az én gazdag ismerősöm is azzal vág fel, hogy Németországból 6 millióért milyen fasza Mercit hozott be."
Az ismerősöd nem gazdag csak hülye.
"Nyugatról azért hoznak be sokan autókat, mert Magyarországon nincsenek egyszerűen nem kapható elég autó, kicsi a kínálat."
Melyik márka új modelljét nem tudod megrendelni itthon a kereskedésben? Vagy azért kell a használt német autót megvenni, mert nincs lóvé az újra?
"Hát tényleg nincs vele baj, mert vezettem is és elég jól néz ki"
Hogy elég az biztos, német autók imádnak égni.
Hogy jól néz ki, az meg ízlés kérdése, nekem nem biztos hogy lenne gusztusom beleokádni.
"Nyugatról azért hoznak be sokan autókat, mert Magyarországon nincsenek egyszerűen nem kapható elég autó, kicsi a kínálat."
Azért hozzák be mert sokkal olcsóbb. A németek/osztrákok meg ahogy lejár a jótállás már el is adják a kocsit amin sokszor még 100 ezer kilométer sincs. Illetve karambolozott kocsikat hoznak be amit megjavítva jó pénzért eladnak. Ez utóbbi igen nagy biznisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!