Nem érzitek kicsit igazságtalannak ezt a média hisztit Novák Katalin ellen? Egy gyilkosnak eroszaktevonek járjon a kegyelem csak a pedofil segednek nem?
Kicsit furának érzem a társadalom álláspontját.
Akkor a pedofília már nagyobb bűn mint az emberölés ?
Érdekes módon a rabló gyilkos bűnözők ellen senki nem tüntett,senkit se érdekel ha Alföldön megerőszakolnak és megölnek idős öregasszonyokat.
De ha egy igazgató teszi be a koszos far.kat áldozatai szájába az már világra szóló botrány .
Kicsit fura nekem ez az értékrend.hogy egy gyilkosnak lehet kegyelmet adni.de egy olyan valakinek aki nem bírt a farkaval de fizikai sérülést nem is okozott annak meg nem jár kegyelem?
Gyerek gyilkosnak jár a kegyelem aki szexelt vele annak nem?
78:"A homoszexualitás és a pedofília 12 év alatt valóban evolúciós zsákutca"
Az emberek nem preciz gépek, hogy csak evoluciosan hasznos érzelmeket vonzalmakat alakitsanak ki. Ott az összetett agy, személyiseg, millió féle érzés gondolat kavarog benne több évtizeden át, elvárhatatlan az emberektől, hogy kizárólag az evoluciónak, meg valami mesterséges társadalmi elvárásnak mint példaul az "erkölcs" menten legyenek szexuálisvonzalmaik.
Az emberek az életük első 14-16 évében a saját korosztályaikkal találkoznak, hozzájuk vonzodnak, szóval kialakúl a gyerekekhez vonzódás. Aztán 18 évesen hirtelen elvárnák tölük, hogy minden gyerekkori érzést emléket vonzalmat felejtsenek el, és soha többé gondolni se merjenek rá.
Ez is örűlt elfojtás, mert szerintem 10 milliók, 100 milliók számára továbbra is vonzóak a gyerekek is, de persze nem annyira, hogy ezért kivégezzek őket, ha valahogy kiderűlne.
81# láttam mi sokmindenben egyet értünk.
De az a baj a többség még a beszedtol is elhatárolódik ebben a témában.nekunk akik még így gondolkodunk nem engedik meg hogy saját csoportokat szervezeteket alakítsunk ki .
Pl egy jogvédő szervezetet se láttam aki a pedofil ügyekkel foglalkozna.
Engem nem tagadom személyesen is érint a probléma,nem bírok csöndben maradni akkor amikor kell és hát így meg bajba kerültem.
Nálam az a probléma hogy van valami melyebb problémám is valószínű asperger vagy valami enyhe autizmus ami miatt szociális szinten nem igazán tudok funkcionálni de a szexuális vágy meg ott van és marcangolja az embert.
23 24 an évesen kicsit fejlodtem arra szintre jutottam hogy már egy 14 év körüli lánnyal képes voltam érdemi
kapcsolatot kialakítani.
(Fegyelemmel és viszonylag jó 107 és IQ szintel valamit tudtam kompenzálni)
Volt ilyen kb 2 és rengeteg támadás ért akkor is .pedig én alapvetően szépnek találom az idősebb nőket is de szociálisan el vagyok maradva.
Onhibamon kívüli dolog miatt lettem
meghurcolva.
És ki tudja lehet sokan ilyenek hogy alapvetően nem pedofilok de szociálisan nem fejlettek és a fiatalokban találja meg az érzelmi biztonságot.
100 felekeppen kerülhet ebbe bele az ember kegyelem vagy megertes az persze nincs a társadalomban .
"szóval kialakúl a gyerekekhez vonzódás. Aztán 18 évesen hirtelen elvárnák tölük, hogy minden gyerekkori érzést emléket vonzalmat felejtsenek el, és soha többé gondolni se merjenek rá.
Ez is örűlt elfojtás, mert szerintem 10 milliók, 100 milliók számára továbbra is vonzóak a gyerekek is, de persze nem annyira, hogy ezért kivégezzek őket, ha valahogy kiderűlne."
Ezt pofázom, hogy nem véletlen volt a vallásnak a tanítása a szexualitás terén.
A férfi és a nő viszonylag korán párba rendeződtek dolog egy szükséges rossz volt, nem volt jó, sem a férfinek (akit szeretnk a patriachátus csúcsának aposztofálni) sem a nőnek (aki meg megdugathatta magát a postással, ha fehérmájú volt, de fizikailag volt korlátozva, mert konkrétan a phaszerdőben bárki tetszőleges falloszt megkaphatott, így nem voltak egyenlőek a viszonyok).
Maximálisan tisztelem Heddy Lamar-t, ahogy Jean D'Arc-ot is. Sosem álltam (volna) bármelyik önbeteljesítésének útjába, ezért mondom a LÓ MÁSIK OLDALÁT! Hogy vannak nők, akik magukra vállalják a savat, a társadalom köpetét, de akkor is összejönnek egy Andy Vajnával, de még egy TANULT, MŰVELT Várkonyi Andrea is egy Mészáros Lőrinccel. És a Puncs.hu-ra is van igény.
Férfiként nehéz azonosulni, de ha pinám lenne, én is gazdag párt keresnék, aki mellett semmi gondom nincs a jövőben és ha szülök, ő a genetikai állományom 50%-ának hordozója, így ha nem önmaga ellensége (kölönben nem lett volna gazdag vagy nem őrizte volna meg az öröklött vagyonát), akár a halálom után is felneveli az utódomat, akit kitoltam magamból.
A biológia és az evolúció csúnya dolog, nem lehet felülírni mindenféle eszmékkel. Vígadhatnak együtt Lakatos Márk, Steiner Kristóf, Pottondy Edina meg mindenféle gender, de a VALÓSÁG, hogy a NŐKRE nagyobb az igény, a férfiakra pedig kisebb. Ennyire egyszerű.
És RÉSZBEN ezért is van háború, mert a FIATAL korosztályban sokkal több a férfi, akiknek pusztulniuk kell, különben így sem, úgy sem találnak párt. Mert nem gerontofil egyik sem, nem akarnak 20-30 évesen 50+-os nőket, meg az 50+-os nők sem akarnak fiuk lehetne "kisgyerekeket", más generáció.
Indiában meg Kínában még kritikusabb a helyzet ilyen téren.
A természet, az evolúció azért "teremt" több hímet, mert a hím feláldozható. A hímeknek kell pusztulnia, ez a csúnya valóság.
Ez a mai világ a nők világa mivel szabadon választanak párt így gyakorlatilag mindig a pénz és a rang után szaladnak ,esetleg ha valaki testileg jobban néz ki az rúg labdába náluk .
Vagy ha teljesen szolgalelkű és teljes mértékben őket szolgálja ki.
Aki teljesen átlagos és pénze sincs az nem igazán vonzó egy fiatal nő számára .bár amúgy én azt vettem észre 18 év alatt mások az igények sokkal kevésbé anyagiasak elég ha alkoholt vagy cigit veszel nekik vagy van kocsid és viheted ide oda,már akkor jó pasinak tartanak . Ez a 13-16 korosztály
Alatta nem igazán pasinak főleg nem felnőttekkel.
De 16 18 felett megnő az igény rájuk és akkor már sportkocsi kell meg drága
nyaralás.minosegi cuccok
Ez puszta piaci torvenyszeruseg.
És igen nagyon sok férfi nem fog tudni párt találni bőven van felesleg akiket igazából háborúba kéne küldeni.
Hazánkban is lenne több százezer .
Sok az olyan férfi aki igazából semmit nem tud nyújtani a nőknek köztük én is .
De ha okos vagy és ott próbálkozól ahol labdába tudsz rúgni akkor van esélyed.
Egy csóró ronda férfi is tud találni olyan nőt aki szül neki ha elege akarja és hajlandó bármit megtenni a celjaiert .szoval na az akaraterő is egy tényező akárcsak a pénz vagy a külső,evolúciós szempontból .
Sokszor a mai világ kényelmében elpuhulnak a férfiak,és beletorodnek sorsukba manapság már nincs az a férfi eszme ami régen hogy keménynek kell lenned .megnézel egy 1980 As évekbeli filmet ott még férfiak voltak a szereplők most hol vannak ilyen karakterek .
Ezt a macsó kultúrát vettek ki a vilagunkbol ami amúgy erot is adott a férfiaknak.
oké ha háború lenne igen nekünk kell meghalni mert mi vagyunk a feláldozhatók ez tény csak akor legyen meg a társadalmi tisztelet a férfiak iránt ugyan úgy mint a régi korokban.
A feminista libsi kultúra semmire se becsüli az őseink áldozatait,pedig ezrek és ezrek haltak kinhalalt azért hogy ők megszulesenek.
Akárhogy is nézzük nem jó a női egyenjogúság a mai 20 évesek 1/3 egyáltalán nem fog gyereket vállalni 1 gyereket se .
Mert kényelmetlen nehéz feladatnak érzik így inkább kutyát tartanak.
Túl magassak a követelmények a mai világban.
Mindenki családi házban akar szülni minden gyereknek külön szobát biztosítani,ez nem reális a többség számára .
A régi időkben egy szobában laktak 8 an mégis megvoltak.es az igazi család volt nem olyan hogy nagyi Debreceni nagybacsik Pesten a szülők meg Sopronban.
Kis helyen élt mindenki.
A szulosseg nem 2 emberes meló ezt a
21sz ember elfelejti.
Ki kéne mosni az emberek agyát mert nagyon be vannak csavarodva nem gondolnak a távoli jövőre egyáltalán.
Fehér gyerekeket kéne szülni fiatal anyukáknak úgy mint a romák .
A roma lányok szülési mutatója a normális a milyenk az abnormális.
Romák világában olyan hogy pedofília nincs is beszélgettem olyan lányokkal hogy 9 évesen vesztette el a szüzességét egy másik fiatalal és nem
bánta.a romák nem tagadják meg ősi osztoneiket meg mi hazudunk saját magunknak.
84-85. Azért nem akarnak az emberek gyereket mert az anyagi biztonság megszűnt főleg Magyarországon. Nem tanultál történelmet? Régen ha volt munkád kerestél annyi pénzt amiből bőven meg lehetett élni,el tudtad tartani a gyerekeidet. Ma a mediánbér 300-400 ezer Ft tEgy 50m2 es lakás ahol zsúfoltan de elfér 2 szülő,2 gyerek 20-30 millió Forint,lehetetlen összegyűjteni ennyi pénz egy medián bérből élőnek.
Fehér gyerekeket kéne szülni? Te Náci vagy? A Magyarok évszázadokkal ezelőtt is keveredtek,olyan hogy 100% fehér nem nagyon létezik.
86# úgy értem hogy fehér hogy nem arab és nem ázsiai vendégmunkás kell ide hanem hazai születés .
De amúgy nem élünk rosszabbul mint a rendszerváltás előtt csak sokkal több az igenyunk.a külföldi nyaralás alap lett sokaknál meg a 2 kocsi és nagy ház stb .
Egy mai nő már nem panelba akar szülni de mindenkinek nem lesz kertes háza.
Ez nem Amerika.
Amúgy a romák 1 szobás nyaralókba is szülnek min 3 4 gyereket és valahogy megélnek,ehezni nem eheznek általában ha a férfi dolgozik már viszonylag normális életszínvonal is megvan.
Nem az a baj hogy keveset keresünk hanem nagy a követelmény.es amúgy nagyon elkenyelmesedtunk.
Aki 30 éves korában nem kezd bele az már lehet úgy van vele inkább már nem is kell .
Csak magyarként nem úgy vagyunk mint a romák az a probléma.en volt párom félig roma volt és olyan telepről is származott.gyerekunk lett de utána nem lehetett összeegyeztetni a 2 felé életformát azt ahogy O élt és azt ahonan én jöttem .
O náluk nagyon sokminden belefér az életbe.nalunk azért szabályok vannak és mivel nekem a saját családom felé is meg kellet felelni állandóan konfliktus volt.
Nálunk a tisztaság a rend és a szabályok betartása más .
Az O roma közegukben sokkal könnyebb gyereket nevelni persze lehet a gyerekek se lesznek olyan versenyképesek vagy egészségesek szóval valamit valamiért .
Én valami olyasmit képzeltem hogy ha romakiscsajt találok magamnak akor rám is az O normaik fognak vonatkozni ott még nem ciki hogy 14 éves lány terhes lesz .
De az volt a baj hogy azzal nem számoltam hogy engem nem így neveltek meg én munkahelyen és családban is magyarok között vagyok szóval rám akor is a magyar normák vonatkoznak meg ha nem akarom akor is.
Szóval az a röhejes hogy mégha Magyarországon feleségül veszel egy külföldi muszlim lányt akor is a magyar szabályok és normák szerint kell élni.szoval akor ha jól tudom itthon nem lehet 3 felesége egy muszlim férfinak.
87.Mert ha egy magyar arab,ázsia ba szeret bele és gyerekük születik az a magyar haza áruló? Nem élünk rosszabbul? Csak 5 éve hónapról hónapra rosszabbul. Fideszes demagógia. Egy Horvátországi nyaralás olcsóbb mint egy Balatoni. 10 évig minden évben a szüleimmel ott nyaraltunk . Miben kényelmesedtek el az emberek,az öregek hazugsága hogy ők halálra dolgozták magukat annak idején.
Nem minden muszlimnak van 3 felesége leginkább a gazdagoknak. Nem kötelező házasodni,annyi szeretője lehet amennyire van ideje.
14 éves Roma lányt akarnál felcsinálni? Aztán ne csodálkozz ha az apja agyonver.
89# szerencsémre apja nem volt egy idegbeteg ember .meg mondom náluk ez hogy 14 évesen terhes leszel nem a világ vége.
Jó hazudnék ha azt mondanam nem utaltak ők is pedofilnak tartottak hogy ezt megleptem.foleg azért mert el is titkoltuk a 12 hétig kb ne lehessen elvetetni.
Aztán végülis én tartottam el a lányát is évekig ameg el nem hagyott .gyereket meg nálam hagyta.később szült egyet egy másik férfinek
19 éves és 2 gyerek anyja ezt egy teljesen magyar lány nem csinálna .
Tuti lesz neki még min 2 3 szerintem.
ha így csinálna sok magyar lány akkor lenne demográfiai fordulat .
ha ezt egy nem roma lánnyal csinálom meg garantaltan abortuszra ment volna kizárt hogy megtartja + ha még meg is tartana szülei biztos nem engedték volna hogy ezzek után együtt maradjunk
Én amúgy nem bánom hogy lányomban is így lett negyed rész roma vér hissz ha örökli az O szapora természetűk akor sok unokám lesz ami nem baj minél nagyobb a család annál erősebb is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!