Nem érzitek kicsit igazságtalannak ezt a média hisztit Novák Katalin ellen? Egy gyilkosnak eroszaktevonek járjon a kegyelem csak a pedofil segednek nem?
Kicsit furának érzem a társadalom álláspontját.
Akkor a pedofília már nagyobb bűn mint az emberölés ?
Érdekes módon a rabló gyilkos bűnözők ellen senki nem tüntett,senkit se érdekel ha Alföldön megerőszakolnak és megölnek idős öregasszonyokat.
De ha egy igazgató teszi be a koszos far.kat áldozatai szájába az már világra szóló botrány .
Kicsit fura nekem ez az értékrend.hogy egy gyilkosnak lehet kegyelmet adni.de egy olyan valakinek aki nem bírt a farkaval de fizikai sérülést nem is okozott annak meg nem jár kegyelem?
Gyerek gyilkosnak jár a kegyelem aki szexelt vele annak nem?
1# de érted rengeteg bűnöző kap kegyelmet olyanok is akik 7 8 vagy 10 éveket kaptak és azok között biztos hogy van erőszakos bűnöző .
Most miért kell egy pedofil segéd ügyet így felfujni.az erőszakos rabló jobban megérdemli talán a kegyelmet?
Nincs összhangban a társadalmi düh és az elkovetett bűn súlya.
Kérdező! Ha tudsz olyanról hogy rablógyilkosoknak kegyelmezett meg Novák Kati, írd meg!
Mert ugye nyilván tudod hogy a köztársasági elnöki kegyelem rossz kártékony alkalmazása ellen tüntetnek és zördül fel a sajtó és a nyilvánosság (Fideszt kivéve).
Na m eg azért mert egy évvel ezelőtt a pedofil ellenes kampányban az ellenzékre mosták hogy pedo LMBTQ párti nemátalakító és családellenes, erre most a pedofil ügyben kegyelmet oszt Novák Katalin. Azért álljon már meg a menet.
Jó tudom hogy fideszes volt az elítélt pedofil ügyben de akkor is.
"Érdekes módon a rabló gyilkos bűnözők ellen senki nem tüntett,senkit se érdekel ha Alföldön megerőszakolnak és megölnek idős öregasszonyokat."
. Nyilván azért, mert még csak most tudtam meg, hogy ők is elnöki kegyelmet kaptak. Ez mikor volt?
"senkit se érdekel ha Alföldön megerőszakolnak és megölnek idős öregasszonyokat."
Téged nem érdekel? Érdekes...
A normális embereket igen.
4#Nem kaptak kegyelmet meg tudtommal se gyilkosok vagy eroszaktevok de jogi értelemben kaphatnak.ellemben megint mindenki a pedofil témára van raalva mert ott lehet gyulolkodni .
Komolyan ez a magyar nép a gyulolkodesen kívül képes bármilyen egységet mutatni?
Egész magyar identitás jelenleg annyiból al hogy utaljuk a migránsokat a pedofilokal meg a homoszexuális embereket .
#6: :DDDDD
Szóval az a gond, hogy az embereket miért nem háborítja fel valami, ami meg sem történt szemben azzal, ami megtörtént? :DDD
Igen, igen, azért, mert a magyarok ilyen gyülölködőek. :D
5# akkor az ellen miért nem volt népharag?
Hallani sokkal durvább híreket mégse szigoritanak semmi mást csak a pedofil bűncselekmények esetén .
Nem csináltak semmit a megélhetés bűnözéssel se
Nekem őszintén görcsbe randul a gyomrom hogy egyes roma bűnözők gyilkosságért kapnak 7 8 évet.
Most nem tudom mennyit kapott a tényleges pedofil igazgató aki csinálta is de lefogadom 15 20 évet biztos kap.
Hol van itt az arányosság ?
Igen undorító ember szájába tette a gyerekeknek.
De a roma bűnöző meg megölt egy embert .
"akkor az ellen miért nem volt népharag?"
. Értem, hogy csak játszod a hülyét, de egy pillanatra úgy teszek, mintha komolyan vennélek.
1. Volt népharag.
2. Most nem a bűncselekmény a téma. Annak idején felkapott volt, de most NEM ez a lényeg. Ami most felháborító, hogy kegyelmet kapott valaki, aki ebben részt vett.
3. A közbiztonságra is sokan panaszkodnak. Vak és süket vagy, ha nem veszed észre.
4. Nemcsak a roma bűközők miatt kellene görcsbe rándulni a gyomrodnak. De rengeteg bűncselekményt követ felháborodás, nem egyszer szó volt már arról, hogy súlyosbítani kellene, esetleg a halálbüntetést visszaállítani.
5. Ne fogadján nagy összegben. Maradj a Tippmixnél és párszázas összegekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!