Nem érzitek kicsit igazságtalannak ezt a média hisztit Novák Katalin ellen? Egy gyilkosnak eroszaktevonek járjon a kegyelem csak a pedofil segednek nem?
Kicsit furának érzem a társadalom álláspontját.
Akkor a pedofília már nagyobb bűn mint az emberölés ?
Érdekes módon a rabló gyilkos bűnözők ellen senki nem tüntett,senkit se érdekel ha Alföldön megerőszakolnak és megölnek idős öregasszonyokat.
De ha egy igazgató teszi be a koszos far.kat áldozatai szájába az már világra szóló botrány .
Kicsit fura nekem ez az értékrend.hogy egy gyilkosnak lehet kegyelmet adni.de egy olyan valakinek aki nem bírt a farkaval de fizikai sérülést nem is okozott annak meg nem jár kegyelem?
Gyerek gyilkosnak jár a kegyelem aki szexelt vele annak nem?
Jó a lakásárak valóban kifizethetetlenek de csak a fejlet részeken .falukba vagy ilyen külterületi területeken ahol a romák élnek pár millió forintért kapsz egy lakható hazikot meg mindig .
Azért mondom végső soron övék lesz ez az ország mert a mi eletformank drága
Ők fillérekért vesznek egy viskot családot alakítanak és eldegelnek.
Mi magyarok rendes lakónegyedben szeretnénk élni rendes házakban ami valóban megfizethetetlen,
Ahogy a normális városi albi is .
Tudom nem tűnik luxusnak de oda jutottunk hogy az általunk ismert életforma fenntartása drága .
Van ez alatt is élet.lehet boldogulni egy külterület viskoban is fillerekbol csak az már nem olyan mint a városi vagy kertvárosi élet
91.Egy vidéki telek se fillér.Én 5 éve 2 millióért adtam el Únyban egy hegyen a telkem . SE gáz se víz nem volt bevezetve,Én se gondoltam akkor hogy többet ér 500-700 ezernél meg is lepődtem.
Meg veszel most jó esetben vidéken egy telket,házat építeni évekbe és több millióba kerül.
Pár millióból kijön annyit még tudnak fizetni .
Nagyapám 110 e Ft nyugdíjból el úgy hogy majdnem felét eldohanyoza.
Igaz egyedül él nincs kocsija meg egy helyseget fut 16 fokra.van egy kis tv je 10 csatorna kb meg rádiót hallgat és ennyi neki már az élet .
Volt barátnom félig roma családja is külterületen lakott kb egy preshaz szerű épületben.felul volt 2 szoba meg áram az épületben és ott éltek 5 en.
Ivóvizet hordani kellet nekik kozkutrol, konyhajukban melegítettek vizet aztán lavorban furodtek gyerekkoraban.
2018 bán 1 millióért árulták a présházat de nem tudták eladni
Hozzájuk képest én az akkori targis fizumal hogy volt 1 millam meg hogy volt kocsim gazdag pasi voltam.
😀A mi viszonylatunkban röhejes nem?
A koronbeli csajoknak simán csóró voltam hazám se volt anyamekkal laktam.
De roma színvonalon kiváló fogás voltam.szoval minden viszonylagos
Lehet ami nekünk alap az másoknak luxus .
Ami meg másoknak alap lehet nekünk luxus.
Ilyen lakható présházak szolohegyeken meg mindig olcsók amúgy.ha áram van akor lakhatóak igazából.furdoszoba nyilván luxus de ha belegondolunk munkahelyen van fürdő szinte mindenhol .a potyi wc tökéletesen megfelelő .
Ki lehet hozni pár millióból csak az a rossz hogy dolgozni is kéne bejárni ezekrol a helyekről .
Úgy hogy a fehér emberek gyermekvállalási kedve részben függ attól hogy fiatalon van e saját lakása
Mert mi nem szaporodunk a semmibe általában.elentetben a roma népességgel.
A szaporodás meg úgy jött a pedofíliahoz hogy azzal erveltem hogyha népesség szinten tartást akarunk akkor fiatalon kéne szülni a nőknek .
Minél fiatalabb annál jobb mert annál több idelye lesz többet szülni .
Erre példa a volt barátnőm aki 15 évesen szülte meg az első gyereket tőlem.
19 évesen a másodikat mástól .
Ki tudja mennyi lesz hány pasitol.
Ilyen nők tudják teleszulni az országot.
Kb ennyi osszefoglalva
95. Több évtizedes európai tendencia hogy a nők inkább a karriert választják a gyerekszülés helyett,főleg ha a férjük csak egy csóró melós aki nem keres eleget.Egy ügyvéd nő miért adja fel a karrierjét? Az elmaradott szexista férfiak nem tudják felfogni hogy egy nő nem szülőgép,nem háztartási robotgép.
Ebbe az országba nem érdemes gyereket szülni.Európa pöcegödrévé tette Orbán 14 év alatt Magyarországot.
Egészségügy lerohasztása,rasszizmus felerősítése, Politikai közbeszéd lezüllesztése, Adóemelések,
96# Írországban se jutnak a fiatalok lakáshoz ez világ vagy legalábbis európai jelenség .hogy megfizethetetlen az ingatlan.
Rá lehet fogni mindent Orbán Viktora de akkor megint csak bűnbak keresés megy.
A fidesz sajnos a magyar társadalom képe.egy korrupt uram bátyám ország vagyunk .rokonoknak ismerősöknek adunk jó pozíciókat kicsiben is ez megy nem tudom mit csodálkozunk ha ők nagyban csináljak.
Lengyeleknél le lehetett váltani ezt az irányvonalat amit a fidesz kepvisel de mi lett belőle ? Állandó harc a jogalamisagert.
A magyar társadalom ebbe belefáradt.
De kar hogy nem lehet valami lakatlan országrészben létrehozni egy külön álló kis kolóniát ahol saját magunk kormányoznank és hozznank törvényt függetlenül a regnalo hatalomtól.
Önkéntes alapon aki oda jönne élhetne egy nyugodtabb eletet nem lenne az élet minden része szabályozva .
Ne olj ne lopj ne eroszakolj szabály elég lenne .
Lehetne fiatal feleséged,megtermelnenk a kajankat .természetesen Magyarorszag lenne az a terület is csak mint független autonóm terulet.
Persze tudom ilyenre soha senkinek nem adna engedélyt egy központi kormány se
Szóval csak álom de nem lenne jó??
97-98. Orbán 14 éve van hatalmon. Mit ért el? Fejlődött az ország megfelelő mértékben struktúrálisan? A szociális támogatások megfelelő életszínvonalat biztosítanak a beteg,munkaképtelen embereknek? Európában nem nagyon fordul-fordult elő hogy 4 szer megválasszanak valakit . És mire pocsékoltak milliárdokat?
SEmmiért nem vállalnak felelősséget mindig másra hárítják:Soros,Gyurcsány,balokdal,brüsszel,háború,
Régen enis így gondoltam hogy ott hibaztak hogy nem csináltak struktúralis reformot a gazdaságban .
De aztán átgondolja az ember mi nagyrészt egy sztyepe ország vagyunk
A tömegeknek meg egyszerű munka kell mert iskolázatlan.a gyári multik erre jók.
Szerintem orbánék kihozták az országból azt amit lehetett csodát ne várjunk ameg a többségnek kényszer a meló .
A középkori Magyarországról mindig ódákat zengenek micsoda fejlett nagyhatalom voltunk,részben ez igaz területi és katonai értelemben de már akkor oktatási és polgári szinten a nyugat felettünk volt .
Volt olyan terület ahol 1500 As évek óta van közoktatás európában .
Nálunk Mária Terézia óta ami ugye 1700 évek .
Nem vagyunk egy olyan polgarosodot fegyelmezett nép mint az osztrák vagy a cseh .csodát itt nem kell várni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!