Aki varmegyezik "megye" helyett az atvette a Fidesz habitust valamennyire es tamogatja oket?
Figyelt kérdés
En mai napig megyet hasznalok, mert az a rendes neve. Ezt a hulyeseget Orban hozta be. Aki meg ennyire varmegyezik akkor ne magyarul beszeljen a mai nyelv szerint, hanem rovasirassal es a kiejtessel foglalkozzon a varmegye helyett.febr. 9. 11:08
11/23 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes de így híjják mán esztet egy ideje oszt megtanúttam hogy mán így hijják pég nekem nincs sok iskolám.
12/23 anonim válasza:
A "megye" nem "rendes", hanem kommunista elnevezés. A vármegye pedig már a hivatalos. Próbálj haladni a korral és ne kommunista elnevezéseket használj.
13/23 A kérdező kommentje:
juvan megyek a paekseghez kenyerert ha meg vaun, ju neekem a szaraz is csak leegyen.
febr. 9. 11:56
14/23 anonim válasza:
és aszt se támogattom hogy miniszterelnöknek híjják a főnökött mer én főninek akarom oszt eszt is mek jegyeztem.
16/23 anonim válasza:
12-es, a rendszerváltás után 30 évig senkit se zavart.
Soha nem hallottam senkitől, még jobboldali, fideszes vagy MIÉP-es, Jobbikos, később Mi Hazánkos szimpatizánstól sem, de aktív politikustól sem, hogy ez a megye elnevezés nem jó, helyette vissza kéne térni a vármegye elnevezéshez.
17/23 anonim válasza:
Én ellenzéki beállítottságú vagyok, viszont szerintem a vármegye a hagyományos magyar elnevezés, így támogatom a használatát (ugyanígy gondolkodom a járás, illetve Kúria szavak kapcsán is).
18/23 A kérdező kommentje:
ja meg az alkotmany atirast is gondolom, meg a terek neveit, hulyeseg gyerekek, nem kell itt a zabot szorni, hogy ellenzeki vagyok. Ti max sehol nem vagytok inkabb. De talan jobbosak vagytok ha belegondolok csak azt nem tudom mennyire, de az mar nem erdekel, lenyeg, hogy ellenzekiek... ne emberek, ures kutbol hozzatok fel a vizet es prezentaljatok hogy itt a viz.
febr. 9. 15:20
20/23 A kérdező kommentje:
Ja 12, igazad van, ma mar a Fiatal Demokratak Szovetsege van.. Magyarorszag elore megy. De a varmegye az meg regebbi mint a kommunizmus, parasztvarmegye is volt, akkor miert nem az? Es az kb. 10. szazad. Na most akkor merre megy magyarorszag?
febr. 9. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!