Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Arad megye tényleg fejlettebb...

Arad megye tényleg fejlettebb mint Békés megye?

Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg nem.
2023. dec. 11. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Miben fejlettebb?
2023. dec. 11. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Semmiben.
2023. dec. 11. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Hát még hozzá sokkal
2023. dec. 11. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Igen, sok szempontból az. Békésben nincs semmi csak nyomor.
2023. dec. 11. 13:42
 6/6 anonim válasza:
100%
A legkevésbé sem!!!! Nem tudom az 5-ös járt e valaha Békés megyében, de nagyon úgy tűnik, hogy soha. Én ott nőttem fel, ott élek és rengeteget járok Arad megyébe, és elmondhatom, hogy mindenben alulmarad Békéshez képest. Egy rettentően lehangoló roma putri Arad megye, alacsonyabb az átlagjövedelem, borzasztó az infrastruktúra, embertelenül rossz a közbiztonság, az igen csekély magyar lakosság rendszeres diszkriminációnak és gyűlöletbűncselekményeknek van kitéve, elképesztő mennyiségű roma populációról pedig ne is beszéljünk, jóformán nincs fehér ember. Bár Békés is küzd ugyanezekkel a problémákkal, de kevesebb mértékben, mint Arad megye. A roma népesség pedig JÓVAL alacsonyabb Békésben.
aug. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!