Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem türelmesebbek a homofóbokkal?

Figyelt kérdés

Igazából maga a szó is csak annyit jelent, hogy valaki idegenkedik a homoszexualitástól. Szerintem rengeteg emberből undort vált ki, ha két férfi aktusára gondol és ennek irracionális okai vannak, egyszerűen nem azt tartja normának. Az még nem jelenti azt, hogy gyűlölné őket, de nem is szeretne szolidaritást vállalni velük, a szex úgyis magánügy, a hálószobára tartozik.

Az LMBTQ mozgalom hatására most rengeteg meleg közszereplő lett és a médiában tényleg sokkal többször megjelenik ez a téma, mint amennyire indokolt lenne, a multicégek is erősen beálltak ebbe a kampányba és engedtessék meg nekem, de én kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatosan, hogy nincsenek-e olyanok, akik meglovagolják ezt a hullámot és megpróbálják kihasználni azt, hogy jobb pozíciókat kaphatnak melegként a "diversity" jegyében.

Szóval elég sok minden összemosódik itt és szerintem tök legitim, ha valaki túlzásnak érez bizonyos dolgokat, a saját ízlésébe nem fér bele a Pride vagy ilyenek. Nem kellene szélsőségek irányába menni és meg kellene próbálni megérteni, hogy vannak konzervatívabban gondolkodók is, akiknek időbe telik ezt a rengeteg új dolgot feldolgozni, ehhez türelem kell a másik oldaltól is.

febr. 4. 10:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
#40 Ha valóban az lenne a célotok, hogy a gyereket ne bántsák olyasmi miatt, amiről nem tehet, akkor a magyarok iránt érzékenyítenétek, hiszen a legtöbb gyereket a magyar származása miatt bántják (nem nehéz kitalálni, hogy kik), nem az akkor még ki sem alakult szexuális preferenciája miatt. A vak is látja, hogy az a célotok, hogy a gyerekek érdeklődését felkeltsétek a homoszexualitás iránt. Ez pedig pedofília, akárhogy is nézzük.
febr. 6. 20:55
 42/46 anonim ***** válasza:
72%

#41 Megint kérdezem, miért írsz nekem T/2-ben? Kivel akarsz összemosni? Megint nem látok tőled kifejtett érveket, csak hablatyolást, meg összemosást valami megnevezetlen csoporttal.

Hol bántanak gyerekeket a magyar származásuk miatt? Kik? Megint nem nevezel meg konkrét problémát. A határontúliakat az adott országban? Itthon a cigányok? Miről beszélsz konkrétan?

Senkinek nem az érdeklődésfelkeltés a célja.

És nem, nem az érdeklődésfelkeltés NEM a pedofíliának a jelentése. Keress rá a szóra, hogy mit jelent.

febr. 6. 21:04
 43/46 anonim ***** válasza:
72%
#41 vicces, nem a baloldali liberális, lmbtq támogató köztársasági elnök adott kegyelmet egy BIZONYÍTOTTAN PEDOFILIÁT TÁMOGATÓ bűnözőnek.
febr. 6. 21:06
 44/46 anonim ***** válasza:
57%
Eleve a kissebbség nem tud rasszista lenni a többség felé. Ez szociológiai nonszensz
febr. 6. 21:06
 45/46 anonim ***** válasza:
43 ráadásul sok lányt milesztáltak (főleg Bőjte) és ez is mutatja hogy a pedofília és a homoszexualitás nem ugyan az
febr. 6. 21:10
 46/46 anonim ***** válasza:
Melegként írom, hogy az égvilágon semmi problémám nincs azokkal az emberekkel, akik nem nézik szívesen két férfi aktusát. A legjobb barátom is hetero, és ő se néz ilyet szívesen, és nem is kell neki. Ugyanígy azzal sincs problémám, ha valakinek az a véleménye, hogy azonos neműek ne házasodjanak, mert az mindig is férfi-nő szövetsége volt. Viszont azt nem értem, hogy például egyeseknek mi bajuk van a bejegyzett élettársi kapcsolattal, ami nem házasság, de mégis hasonló jogokat biztosít. Nem hinném, hogy bárkinek is származott hátránya abból, hogy 2009 óta van ilyen Magyarországon. A gyűlölködőket, mocskolódókat, ártatlan emberek halálát kívánókat meg mélyen elítélem, de őket akkor is, ha mondjuk a zsidókról, vagy a színes bőrűekről beszélnek.
febr. 9. 02:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!