Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A T matricás friss jogsisokkal...

A T matricás friss jogsisokkal türelmesebb vagy?

Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 17:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2023. okt. 9. 18:10
 2/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mikor szerzett jogsit, de alapvetően nem.

A valódi tanulóvezetőkkel türelmesebb vagyok. Az egyéb T betűsökkel nem.

2023. okt. 9. 18:40
 3/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem. Simán lehet, hogy épp az apja ül a volán mögött. Ezt le lehet vágni. Alapból nem vagyok idegbeteg, tehát nincs szükségem tájékoztatásra, hogy akin T betű van, azzal legyek türelmesebb. Na meg aki rátette a T betűt, az üljön be az anyósülésre és tegye a dolgát, ne engedje, hogy túl nagy hülyeséget csináljon a mazsola.

A valódi tanulóvezetőkkel már inkább tájékoztató a T betű, őket mihamarabb le szoktam hagyni úgy, hogy tudom, a világért nem mozdulnának sávon belül sem egy centit, mert még nem tudnak, ráadásul az oktató is folyton csicsereg a fülükbe.

Hozzá kell tenni, direkt szemét sem vagyok a T betűssel. Hozzáteszem, a T betűs sokkal jobban, vagy legalábbis kiszámíthatóbban közlekedik, mint aki telefonozik, szőke nő, vénember, vagy éppen a telefonozó szőke nő vagy vénember, akik sem a tükröt, sem az indexet nem ismerik, és a szélvédőn is csak ritkán néznek ki.

2023. okt. 9. 18:54
 4/26 anonim ***** válasza:
49%
Igen. Mert így értem, hogy miért balpéniszkedik valaki.
2023. okt. 9. 19:13
 5/26 anonim ***** válasza:
#4 Neked ehhez T betű kell? Én kimegyek bármely útra, rögtön tudom, hogy mindenki balf*sz T betű nélkül is. Mivel nem én vezetek helyettük, nyilván hülye mind. Ehhez nem kell külön jelzés.
2023. okt. 9. 23:28
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Idegbeteg állatok vagytok. Lőcsös szekér való nektek.
2023. okt. 9. 23:33
 7/26 anonim ***** válasza:
#6 Vagy csak te vagy balf*sz. Meg kék tanulni közlekedni. Tudod, a jogosítvány annyit jelent, hogy ha van 20 perced, tudsz parkolni esetleg mások megkarcolása nélkül, és van annyi kognitív képességed, hogy ha 45 percig senki nem szól hozzád, akkor talán megnézel minden táblát abban a 45 percben. Semmi többet. Onnastól kezdve tanulhatsz meg figyelni és közlekedni.
2023. okt. 9. 23:39
 8/26 anonim ***** válasza:
#5 nem ezt írtam! Olvasd el még egyszer figyelmesen és értelmezd is azt a pár szavas mondatot! Semmi olyasmit nem írtam, amiből az következne, hogy akinek az autóján nincs T betű, az nem bénázik.
2023. okt. 10. 07:24
 9/26 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer az ötös válaszomban írt fricskát. :) MinDEnKi HülYE aKi NeM ÉN vAgyOk. :D
2023. okt. 10. 10:08
 10/26 Koaxk Ábel ***** válasza:
57%

Érdekes válaszokat olvastam, én pl sokkal toleránsabb vagyok egy olyan autóval szemben amin T matrica van!

Meglepő, hogy ez a tendencia ennyire kiveszett, régen pont ez volt ennek a matricának a lényege, hogy ne anyázd le egyből azt, aki esetleg rutintalan!

Én eléggé offenzív vezető vagyok, de tanuló autóval meg T matricás autóval szemben jóval türelmesebb vagyok, mert én is voltam balfax... tudom milyen megtanulni autót vezetni és rutint szerezni!

2023. okt. 10. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!