A T matricás friss jogsisokkal türelmesebb vagy?
Nem tudom mikor szerzett jogsit, de alapvetően nem.
A valódi tanulóvezetőkkel türelmesebb vagyok. Az egyéb T betűsökkel nem.
Nem. Simán lehet, hogy épp az apja ül a volán mögött. Ezt le lehet vágni. Alapból nem vagyok idegbeteg, tehát nincs szükségem tájékoztatásra, hogy akin T betű van, azzal legyek türelmesebb. Na meg aki rátette a T betűt, az üljön be az anyósülésre és tegye a dolgát, ne engedje, hogy túl nagy hülyeséget csináljon a mazsola.
A valódi tanulóvezetőkkel már inkább tájékoztató a T betű, őket mihamarabb le szoktam hagyni úgy, hogy tudom, a világért nem mozdulnának sávon belül sem egy centit, mert még nem tudnak, ráadásul az oktató is folyton csicsereg a fülükbe.
Hozzá kell tenni, direkt szemét sem vagyok a T betűssel. Hozzáteszem, a T betűs sokkal jobban, vagy legalábbis kiszámíthatóbban közlekedik, mint aki telefonozik, szőke nő, vénember, vagy éppen a telefonozó szőke nő vagy vénember, akik sem a tükröt, sem az indexet nem ismerik, és a szélvédőn is csak ritkán néznek ki.
Érdekes válaszokat olvastam, én pl sokkal toleránsabb vagyok egy olyan autóval szemben amin T matrica van!
Meglepő, hogy ez a tendencia ennyire kiveszett, régen pont ez volt ennek a matricának a lényege, hogy ne anyázd le egyből azt, aki esetleg rutintalan!
Én eléggé offenzív vezető vagyok, de tanuló autóval meg T matricás autóval szemben jóval türelmesebb vagyok, mert én is voltam balfax... tudom milyen megtanulni autót vezetni és rutint szerezni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!