Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A T matricás friss jogsisokkal...

A T matricás friss jogsisokkal türelmesebb vagy?

Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 17:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Ha azt látom hogy hogy még bizonytalanul megy neki, és egyes kereszteződésekbe még tököl akkor türelmes vagyok hozzá, mert pontosan tudom hogy a friss jogsisok közel sem olyan rutinosak mint akinek már néhány éve megvan.
2023. okt. 10. 15:17
 12/26 anonim ***** válasza:
35%
#11 Aztán hogy tanulja meg, ha akármilyen bénázása esetén semmi külső visszajelzést nem kap, ergó azt hiszi, mindent tökéletesen csinál? Mi sem azért szereztünk rutint, mert folyton pátyolgattak minket, sőt, már óvoda előtt ránk szólt anyánk, ha valamit nem jól csináltunk, abból tanultunk. Vezetésre is igaz. Egy közösségi dolog a közlekedés, ergó egymást alakítjuk, én alapból szigorúbb vagyok a T betűssel, mert megvan a jogosítványa, közlekedhet, szerintem elég alja, lusta dolog odarakni egy T betűt, várva, hogy akkor majd vele hímestojásként bánnak, ahelyett, hogy alkalmazkodna.
2023. okt. 10. 16:08
 13/26 Koaxk Ábel ***** válasza:
42%

Hú baxod nem kell hímestojásként bánni senkivel, de nem kell mentális flusztrációt kialakítani senkiben azért, mert ami neked 10-20-30 éve megy, azt ő nem tudja 2 hónap alatt...

Az, hogy valamit megtanulsz, meg valamit tudsz is alkalmazni az idő!

A te fajtád csinál ilyenekből olyat, aki többet nem mer majd vezetni, mert xarrá dudálja valami idegbeteg, mert képes volt 2 másodpercet tökölni!

Ne felejtsd el ha tényleg öreg róka vagy, hogy amikor te tanultál vezetni, meg most mennyi autó van, meg milyen a forgalom, nekem csak 22 éve van jogsim, de már az ég és föld ahhoz képest ami most van!

2023. okt. 10. 17:34
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
#13 Én aztán biztos nem alakítok ki benne frusztrációt, ha meg ilyen miatt nem mer vezetni, akkor ne is vezessen, egy hülyével kevesebb. Érdekes, két perce sem volt a kezemben jogosítvány, már ültettek az autóba és apám addig üvöltözött, hogy a külvilágnak esélye sem lett volna beszólni nekem. És nem volt opció, hogy én nem akarok vezetni, meg nincs kedvem. Addig ült mellettem, amíg meg nem tanultam. Na már most, ha a sok mazsolának csak T betűs matricára telik, de annyi esze senkinek a környezetében, hogy ne hagyják egyedül tömegbalesetet okozni, aztán mutogatni a T betűre, hogy "de hát csókolom, kezdő vagyok", akkor én kelletlenül bár, de magamra vállalom a feladatot, hogy ledudálom a fütyibe, ha T betűje van, akkor duplán.
2023. okt. 10. 18:03
 15/26 Koaxk Ábel ***** válasza:
37%

Nem vagyunk egyformák, én pl majdnem abbahagytam a jogsit, mert egy állat oktatóm volt aki folyamatosan üvöltözött velem. Ha nem féltem volna jobban apámtól mint az oktatómtól, ma nem lenne jogsim.

Azóta köszönöm szépen több millió km-el a hátam mögött mondhatom, hogy jól vezetek, sőt kifejezetten offenzív vezető vagyok!

Szóval nem vagyunk egyformák, értem, az álláspontod, de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni!

2023. okt. 10. 18:23
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk az offenzív vezetőknél kevesebb undorító dolog van.
2023. okt. 10. 18:26
 17/26 Koaxk Ábel ***** válasza:
0%

Nézőpont kérdése, de nálam az offenzív vezetési stílus nem feltétlenül a bunkót jelenti, hanem, hogy dinamikusan vezetek!

De tiszteletben tartom az álláspontod!

2023. okt. 10. 18:39
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
#17 Na, ebben egyetértünk. Én is ahogy öregszem, egyre offenzívabb leszek. Tolom lefele az útról a sok balfaszt. Inkább büntessenek meg gyorshajtásért, minthogy olyan idióták közelében legyek, akik mellett folyton félni kell, hogy milyen hülyeséggel sodornak veszélyhelyzetbe bármelyik pillanatban. És a T betű ugye ezt jelzi. Mert nem annyi, hogy tanuló vezető, meg frissjogsis, hanem azt a tudatállapotot is jelzi, hogy ő szükségét látta annak, hogy erről mindenkit tájékoztasson. Ha én hülye vagyok valamihez, akkor azon tevékenykedem, hogy javítsak magamon, nem abba feccölök energiát, hogy mindenkivel tudassam, elvárva, hogy extrán figyeljenek rám az én hiányosságom miatt.
2023. okt. 10. 21:44
 19/26 anonim ***** válasza:
25%
Nincs olyan, hogy "dinamikus" vezetés. Kretén vezetés van.
2023. okt. 10. 23:06
 20/26 anonim ***** válasza:
36%
Akkor majd egy értelmező kéziszótárat vegyél elő. Szerintem pl. dinamikus az, hogy az 50 méteres utcára befordulás után azért felgyorsulok 40-re, aztán majd az utca végén visszalassítok. Kretén vezetés meg az, amikor tötyög valaki kettes alapjáraton, mert hogy minek menjen ne indokolatlanul lassan, ha mindjárt úgyis fékezni kell. Vagy pl. autópálya-lehajtó, írja a gps, hogy 2 km, nekem akkor két előzés még belefér, majd ha tábla is jelzi, hogy 500 m múlva lassítósáv, akkor igyekszem a külsőbe.
2023. okt. 10. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!