A T matricás friss jogsisokkal türelmesebb vagy?
Hú baxod nem kell hímestojásként bánni senkivel, de nem kell mentális flusztrációt kialakítani senkiben azért, mert ami neked 10-20-30 éve megy, azt ő nem tudja 2 hónap alatt...
Az, hogy valamit megtanulsz, meg valamit tudsz is alkalmazni az idő!
A te fajtád csinál ilyenekből olyat, aki többet nem mer majd vezetni, mert xarrá dudálja valami idegbeteg, mert képes volt 2 másodpercet tökölni!
Ne felejtsd el ha tényleg öreg róka vagy, hogy amikor te tanultál vezetni, meg most mennyi autó van, meg milyen a forgalom, nekem csak 22 éve van jogsim, de már az ég és föld ahhoz képest ami most van!
Nem vagyunk egyformák, én pl majdnem abbahagytam a jogsit, mert egy állat oktatóm volt aki folyamatosan üvöltözött velem. Ha nem féltem volna jobban apámtól mint az oktatómtól, ma nem lenne jogsim.
Azóta köszönöm szépen több millió km-el a hátam mögött mondhatom, hogy jól vezetek, sőt kifejezetten offenzív vezető vagyok!
Szóval nem vagyunk egyformák, értem, az álláspontod, de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni!
Nézőpont kérdése, de nálam az offenzív vezetési stílus nem feltétlenül a bunkót jelenti, hanem, hogy dinamikusan vezetek!
De tiszteletben tartom az álláspontod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!