Egy benzines Mercedes motorral is mellé lehet nyúlni?
A W204-es C osztályok közül néztem néhány 11-12 éves autót Németországban, 10.000€ környékén.
Egyszerűbbek, megbízhatóbbak mint a diesel társaik?
A teljesítmény nem annyira számít, mivel nem vagyok egy száguldozó típus és hosszabb távokat sem autózok, ami indokolná a dízelt. Számomra az 1.6-os, 156 lóerős teljesítmény amúgy is barátságosan hangzik.
Nem igazán bízok a használt autókban az esetlegesen hanyag előző tulajok miatt, így inkább egy megbízhatónak tartott, kiforrott konstrukciót keresek.
Támogatom az előzőt, semmi nem garantálja hogy jó lesz, hiába kiforrott jó motor.
Saját példa. 80 e km el vettem bátyámtól egy 8 éves Swiftet(újonnan vették) 83E motor csere...
Ismert előélet esetén is lehet gond.
Legalább egy motor csere ára még ne okozzon gondot a kocsi árán folül.
"a teljesítmény nem annyira számít"
Hanem mennyire? 😮
Az utolsó mondatod tök értelmetlen, mert a hanyag előző tulaj és a kiforrott konstrukció nem függ össze.
Szerintem egy két éves Maserati is lehet elhanyagolt, lelakott, viszont egy 20 éves 1.2-es Corsa is lehet megkímélt és karbantartott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!