Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy benzines Mercedes motorral...

Egy benzines Mercedes motorral is mellé lehet nyúlni?

Figyelt kérdés

A W204-es C osztályok közül néztem néhány 11-12 éves autót Németországban, 10.000€ környékén.

Egyszerűbbek, megbízhatóbbak mint a diesel társaik?

A teljesítmény nem annyira számít, mivel nem vagyok egy száguldozó típus és hosszabb távokat sem autózok, ami indokolná a dízelt. Számomra az 1.6-os, 156 lóerős teljesítmény amúgy is barátságosan hangzik.

Nem igazán bízok a használt autókban az esetlegesen hanyag előző tulajok miatt, így inkább egy megbízhatónak tartott, kiforrott konstrukciót keresek.

tegnapelőtt 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindennel mellé lehet nyúlni. A benzinmotor sem faék egyszerű, ott is sok minden van ami el tud romlani.
tegnapelőtt 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom az előzőt, semmi nem garantálja hogy jó lesz, hiába kiforrott jó motor.

Saját példa. 80 e km el vettem bátyámtól egy 8 éves Swiftet(újonnan vették) 83E motor csere...

Ismert előélet esetén is lehet gond.

Legalább egy motor csere ára még ne okozzon gondot a kocsi árán folül.

tegnapelőtt 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:

"a teljesítmény nem annyira számít"

Hanem mennyire? 😮

Az utolsó mondatod tök értelmetlen, mert a hanyag előző tulaj és a kiforrott konstrukció nem függ össze.

Szerintem egy két éves Maserati is lehet elhanyagolt, lelakott, viszont egy 20 éves 1.2-es Corsa is lehet megkímélt és karbantartott.

tegnapelőtt 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!